Prije svega pozdrav cijenjenim forumašima! Naime prilikom proteklih blagdana tj u petak imao sam malo žešći udes sa svojim volvaćem!

Sreća u nesreći je da sam izašao iz auta sa manjim ogrebotinama te par masnica šta se nebi moglo reć za moj auto! Udario sam prednjim desnim kotačem u stijenu tik uz cestu te me lansiralo u zrak i dobro izokretalo, nema komada lima na njemu koji nije dobio udarac ali je stvar u tome da je motor i mjenjač ostao netaknut! Sad bi mene zanimalo Vaše mišljenje, pošto nisam u mogućnosti kupovat novi/drugi auto, dali se iplati kupit karoseriju istog modela kao npr. ovo
http://www.njuskalo.hr/auti/volvo-s40-2.0-oglas-5286788" onclick="window.open(this.href);return false; ili slično te prebacit moj motor i getribu ili raskopat ovog mog te prodavat u djelovima jer mislim da kad bi ovoga išao popravljat ( ako se uopće može ) da bi me puno više koštalo pošto su oštećeni pr branik,hauba,krov, 4 vrata, oba blatobrana,desni kotač te prednja šajba! Evo toliko za sad kad se malo oporavim ću ga poslikat i uploadat slike čisto radi Vaše procjene! Svaki savjet je dobrodošao! Hvala