Ima manualni mjenjač, a cijena mi odgovara. Što se tiče potrošnje goriva, svjestan sam da od takvog automobila ne mogu očekivati potrošnju kao kod nekog Tica. Realno, do posla moja lijena guzica ima 10-tak minuta pješice, no naglasak stavljam na ono "lijena"... Uglavnom, do sada (i zasada) sam vozio Citröen Xsaru 1.4i, 2000, godina, i vjerujte, potrošnja u gradu, pogotovo zimi, uopće nije zanemariva, što god netko pričao. Istina, otvorene ceste troši oko 7 litara, čak i ispod, ali ja sam na otvorenoj cesti jednom godišnje, kad životna suputnica i sunce mog života zajedno sa pomlatkom, idemo na more. Par puta sam doslovno popi.dio, kad, nakrcan stvarima i pod klimom jedva idem uzbrdo, a nedao dragi bog da nekog moram obići... Zatim, uspoređujem, obzirom da imam Xsaru već 12 godina, stvarno ju pazim i održavam, prešla tek 100 tkm (prve dvije godine vozio moj stari, inače ne bi ni toliko imala) i još je uvijek u reprezentativnom i odličnom stanju, ovakav Volvo mora trajati neusporedivo, obzirom na snagu motora i obzirom na činjenicu da je to Volvo. Zanima me ima li nekakva posebna stvar ili boljka na koju bih trebao obratiti pozornost kod pregleda, a koja bi me mogla koštati ko' svetog Petra kajgana, ako slučajno ne valja? Iako, po onome što znam za sada, trebalo bi sve biti odlično.
_________________ Kad čovjek umre, ni ne zna da je umro i nije tužan. Tužni su ljudi oko njega. Isto je i kad je čovjek glup.
|