Sada je: pon lip 23, 2025 10:58 pm.

Vremenska zona: UTC+02:00

Pravila foruma

OTVARANJE NOVIH TEMA- molimo vas da prilikom otvaranja novih tema u naslovu koristite slijedeće: tip motora,godište, kratak opis problema ( Npr. S40 1.8, 96g, čudan zvuk motora )

Započni novu temu  Odgovori  [ 2 posta ] 
Autor/ica Poruka
PostPostano: pon pro 19, 2011 10:20 am 

Bok,

nakon 2 i po sata voznje po autoputu sidjem na ovu medjugradsku i predjem granu i prvo selo i prvi semafor i pocne mi se blesat ova komandna ploca, sve pocne blicat, palit-gasit, motor malo zastuca kao da ce se ugasit ali dam gas i nakon par sekundi se dobije. predjem jos kilometar mozda i opet isto, potpuno iznenada, znaci vozim u cetvrtoj ne saltam nista samo pocne trokirat i sve pocne blicat i ovaj put moradnem stat sa strane i auto se ugasi. dam kontakt, sve pet, probam upalit, upali na sekund i ugasi se. prvi put skuzim da mi stoji lampica od ulja upaljena i akku, a uopce se nije palilo do tad. pogledam ulje, ima nesto sitno, akku ne moze bit jer se ne bi ni jedno svjetlo upalilo niti bi motor upalio. ostavim na pola sata, sat, probam opet, upali i reko dobio se i da cu krenut, malo se okrenem okolo i opet isto, sve se zblesa i ugasi se. ovaj put mi ostanu gorit i ulje i akku, nema svjetla na komandnoj tabli, nema nikakvog svjetla nigdje (?!). dofuram neke likove sa kablovima da upalimo i upalimo auto i drzi sekund i ugasi se.

e sad koji mu je kurac ? jel povuko masu negdje, jer sam vozio po kisi, mada vozio sam i po gorem vremenu ? ostavio sam auto kod nekog lokalnog fushera sa dijagnostikom ali nesto nisam optimistican....

ajde molim vas ako neko ima neku ideju da mi javite.

Hvala i pozdrav

Vrh

PostPostano: pon pro 19, 2011 10:48 am 
Veteran
Veteran

Vozi: Nissan 350z
Masa 99%. Provjeri spoj minus kleme na akumulatoru i spojeve na karoseriji i motoru. Prati žicu i vidjet ćeš gdje su spojevi. Skini žicu, ošmirglaj dobro jednu i drugu stranu, zašarafi i probaj.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu  Odgovori  [ 2 posta ] 

Vremenska zona: UTC+02:00

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: