Hebiga...
to je valjda prva riječ svakog tko ostane bez posla, a eto desilo se i meni na žalost. Na svojoj sam koži osjetio što to znači biti samo broj.
Žena je na porodiljnom još par mjeseci i ne znam kako će nam biti pa ću moguće prodavati pilu uskoro... za sada primam predbilježbe

Da ne postam opet slike auta, možete ih vidjeti na:
viewtopic.php?f=10&t=8263&start=15
Ukratko o autu,
Volvo S60 D5 (185KS) A/T Summum MY 2007... trenutno 162000km. Crna metalik boja sa sivom kožom.
Od kad je kod mene auto je mažen i pažen i do sada sam uložio u njega cca 17000kn da bi ga dotjerao u stanje kakvom je.
Odmah nakon kupnje napravljen je redovan servis na 160tkm, promjenjen je Swirl, prednji nosač motora i srednje crijevo turbine koje mi je u međuvremenu ispalo jer je "majstor" pretegnuo neorginalnu šelnu koja je pukla... dotični mi više nije "majstor". To me koštalo soma kuna HAK šlep službe (Nenad je primio moj poziv upomoć

) pa sam kasnije otišao u RIS staviti original nove gumice i šelne za cca 100kn. Sad više crijevo nejde nikamo - provjereno, bili već dva puta na moru nakon toga

Promijenio sam u RISu i ulje u A/T getribi i napravljen je software update i reset. Zadnje što je bilo je senzor ulja koji je također promjenjen u RISu. Od dodatne opreme sam ugradio sportski volan, sportsku ručicu mjenjača, nove ručke na prednjim vratima iznutra, novi gumb ručne, kukice i mreža u gepeku. Izvana su stavljeni kromirani retrovizori. Promjenjena je i prednja desna maglenka jer joj je kučište bilo puknuto, hebiga to mi je promaklo kod kupnje ali je sada ko nova. Novi je i znak Volvo na prednjoj maski. Stavljene su nove Osram Xenarc Xenon žarulje, Cool Blue pozicije i Night Breaker Plus maglenke. I da, pofarbana su kliješta kočnica u srebrno i na prednjim su nalje Volvo. Valjda sam sad sve nabrojao. Unutrašnjost auta je kompletno očišćena i koža je impregnirana, izgleda ko nova. Auto je 2006 god. ali je MY 2007 i stvarno je u top stanju. Svu auto kozmetiku (Maguiars i Sonax) bio dao uz auto pa da sada ne nabrajam, već sam je nabrojao ovdje
viewtopic.php?f=10&t=8263. Na autu su nove Michelin Pilot Sport 3 gume i nove sve četiri kočnice (obloge). Auto se naravno može provjeriti u bilo kojem Volvo servisu (kao što sam to i ja napravio kad sam ga kupovao) ilii možemo otići do Nenada jer sam mu ionako obećao doći pa nikako

Još jedna korisna informacija... auto je upravo registriran tako da ste do 6 mj. 2013 mirni.
Što se tiće cijene, mislim da bi 100000 kn bila početna cijena. Ja sam ga kupio za 90000 kn i uložio 17000 kn pa mislim da je to poštena cijena.
Kroz naredne dane napravim update da li auto ide na bubanj... hebiga, shit happens al opet, netko drugi može iskoristiti situaciju u svoju korist.