Sada je: ned svi 25, 2025 5:41 am.

Vremenska zona: UTC+02:00

Započni novu temu  Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 21 post ]  Stranica 1 2 Sljedeća
Autor/ica Poruka
PostPostano: ned lip 10, 2012 8:16 am 
.
.

Vozi: Volvo XC60 T5 R-Design
Hebiga...
to je valjda prva riječ svakog tko ostane bez posla, a eto desilo se i meni na žalost. Na svojoj sam koži osjetio što to znači biti samo broj.
Žena je na porodiljnom još par mjeseci i ne znam kako će nam biti pa ću moguće prodavati pilu uskoro... za sada primam predbilježbe :-)
Da ne postam opet slike auta, možete ih vidjeti na: viewtopic.php?f=10&t=8263&start=15

Ukratko o autu,
Volvo S60 D5 (185KS) A/T Summum MY 2007... trenutno 162000km. Crna metalik boja sa sivom kožom.
Od kad je kod mene auto je mažen i pažen i do sada sam uložio u njega cca 17000kn da bi ga dotjerao u stanje kakvom je.
Odmah nakon kupnje napravljen je redovan servis na 160tkm, promjenjen je Swirl, prednji nosač motora i srednje crijevo turbine koje mi je u međuvremenu ispalo jer je "majstor" pretegnuo neorginalnu šelnu koja je pukla... dotični mi više nije "majstor". To me koštalo soma kuna HAK šlep službe (Nenad je primio moj poziv upomoć :-)) pa sam kasnije otišao u RIS staviti original nove gumice i šelne za cca 100kn. Sad više crijevo nejde nikamo - provjereno, bili već dva puta na moru nakon toga :-) Promijenio sam u RISu i ulje u A/T getribi i napravljen je software update i reset. Zadnje što je bilo je senzor ulja koji je također promjenjen u RISu. Od dodatne opreme sam ugradio sportski volan, sportsku ručicu mjenjača, nove ručke na prednjim vratima iznutra, novi gumb ručne, kukice i mreža u gepeku. Izvana su stavljeni kromirani retrovizori. Promjenjena je i prednja desna maglenka jer joj je kučište bilo puknuto, hebiga to mi je promaklo kod kupnje ali je sada ko nova. Novi je i znak Volvo na prednjoj maski. Stavljene su nove Osram Xenarc Xenon žarulje, Cool Blue pozicije i Night Breaker Plus maglenke. I da, pofarbana su kliješta kočnica u srebrno i na prednjim su nalje Volvo. Valjda sam sad sve nabrojao. Unutrašnjost auta je kompletno očišćena i koža je impregnirana, izgleda ko nova. Auto je 2006 god. ali je MY 2007 i stvarno je u top stanju. Svu auto kozmetiku (Maguiars i Sonax) bio dao uz auto pa da sada ne nabrajam, već sam je nabrojao ovdje viewtopic.php?f=10&t=8263. Na autu su nove Michelin Pilot Sport 3 gume i nove sve četiri kočnice (obloge). Auto se naravno može provjeriti u bilo kojem Volvo servisu (kao što sam to i ja napravio kad sam ga kupovao) ilii možemo otići do Nenada jer sam mu ionako obećao doći pa nikako :-) Još jedna korisna informacija... auto je upravo registriran tako da ste do 6 mj. 2013 mirni.
Što se tiće cijene, mislim da bi 100000 kn bila početna cijena. Ja sam ga kupio za 90000 kn i uložio 17000 kn pa mislim da je to poštena cijena.
Kroz naredne dane napravim update da li auto ide na bubanj... hebiga, shit happens al opet, netko drugi može iskoristiti situaciju u svoju korist.

Zadnja izmjena: wannabe, dana/u uto srp 03, 2012 1:03 pm, ukupno mijenjano 2 puta.

Vrh

PostPostano: ned lip 10, 2012 9:29 am 
član VKH
član VKH

Iskreno se nadam da za prodajom neče biti potrebe, ljudi gube posao svaki dan, a isto tako ga i nađu, to je nažalost surova zbilja, nadam se da češ pronači rješenje i da če ovaj ljepotan i dalje biti kod tebe, šteta je da sad nakon toliko truda i nakon dugog traženja da sad sve to padne u vodu :naughty: :naughty: :naughty:

Vrh

PostPostano: ned lip 10, 2012 12:20 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: Volvo S60 2.4/125
Stari, stvarno mi je žao što si ostao bez posla i nadam se da ćeš brzo naći još bolji posao i, kako Bela kaže, da neće biti potrebe za prodajom ljepotana!

Vrh

PostPostano: ned lip 10, 2012 9:36 pm 
član VKH
član VKH

Vozi: 960 aka Plavi Grom
Držim fige za job i da autek ostane kod tebe,drž se ;)

940 2.0 Turbać
960 3.0 Šalta sam :-))
Martiauto2017 j.d.o.o
Automehanika-Autoplin

Vrh

PostPostano: pon lip 11, 2012 8:01 pm 
..
..

Vozi: Volvo V 70 2.5 T
Fakat mi je žao , potpuno te razumijem jer smo supruga i ja prošli istu nevolju. Nadam se da ti ipak ne buš kao ja prodal auto , već da buš se brzo snašel. Puno truda i novaca je u tvom Volvu , a vremena nisu dobra za prodaju. Vražja recesija..... :evil: :evil: :evil:

Volvo XC 60 2.4 d
Volvo V 70 2.5 t

Vrh

PostPostano: pon lip 11, 2012 9:04 pm 
član VKH
član VKH

Vozi: Volvo 855 t-5 LPG volvo 854 t-5 LPG
a šta da ti kažem,prošao sam sve to nekoliko puta i evo još sam živ i volvač je još kod mene...izdrži,znam da je teško ali mora se dalje :handgestures-fingerscrossed:

VOLVO 854 SEDAN T-5 +LPG 2015-

Vrh

PostPostano: uto srp 03, 2012 1:02 pm 
.
.

Svako zlo za neko dobro...
dobio sam posao u inozemstvu i od 1.9. počinjem raditi u drugoj firmi.

Auto se na moju žalost PRODAJE po hitnom postupku... iza 16.07. sam opet u Zagrebu jer sam trenutno na moru.

Možete me kontaktirati do daljnjega na 091 3032 028 ili na PM.

Pozz!
Goran

Njuškalo oglas:
http://www.njuskalo.hr/auti/volvo-s60-d ... as-5340349
...plaćam i ORYX jednogodišnju asistenciju.

Vrh

PostPostano: uto srp 03, 2012 9:20 pm 
član VKH
član VKH

Vozi: V90 1997. opet i još uvijek
sorry kaj ti blatim temu ali eto samo na brzaka..
super da si tak brzo nasel posel i to jos vani..na zalost kod nas te nikada pa ni onda ne buju cijenili za dobar posel..bili smo i ostali bumo prcija jel smo takav mentalitet..
lako za auto..sa dobrim poslom kupis jos boljega..a ak ti je posel slucajno u niskozemskoj bumo se i na pivici jednom nasli :)

Vrh

PostPostano: uto srp 03, 2012 9:24 pm 
član VKH
član VKH

Sretno u prodaji, samo nek dođe u dobre ruke ... vidio sam neki dan dobru foru na autu na zadnjem staklu zaljepljeno na bijelom papiru isprintano KUPI ME !!! Tko zna ... je malo seljo ... :D

Vrh

PostPostano: sri srp 04, 2012 9:55 am 
.
.

Citat:
sorry kaj ti blatim temu ali eto samo na brzaka..
super da si tak brzo nasel posel i to jos vani..na zalost kod nas te nikada pa ni onda ne buju cijenili za dobar posel..bili smo i ostali bumo prcija jel smo takav mentalitet..
lako za auto..sa dobrim poslom kupis jos boljega..a ak ti je posel slucajno u niskozemskoj bumo se i na pivici jednom nasli :)
Nemaš frke...

samo da imate info, ekipi s foruma dajem extra popust! ;) :whistle:

Vrh

PostPostano: pon srp 09, 2012 2:44 pm 
.
.

Ljudi zovu i unatoč oglasu traže sulude kombinacije, da čovjek ne povjeruje...

auto dam za 80-85tkn samo da mi ne stoji iduće dvije godine u garaži.

Vrh

PostPostano: pon srp 09, 2012 3:00 pm 
član VKH
član VKH

Evo da podjelim s tobom današnjejutranji razgovor ... zove lik oko 9 ujutro u vezi auta (xc-a) , najrpiej me davi 10 min kako ovo kako ono, i sve ok i kao pa ok onda ako pristajem da on ima 10 000 eur (a ja cjenim 20), ja reko molim, a on, pa kaj...prodajete ga već god dana je u oglasu ako ga očete prodati dam Vam 10 000 eur, prije bih obično popizdio i bio arogantan...ali sam mu lijepo rekao da može, nek dođe sa 10 000 po auto i još ču mu ja dati 2 000 eur za put ... i fino hvala doviđenja tuuu tuuuu tuuuu ......katastrofa svi bi ''dobar'' auto za kikiriki ;) ;)

Vrh

PostPostano: pon srp 09, 2012 6:28 pm 
..
..

Vozi: Volvo V 70 2.5 T
Svaka roba ima svog kupca , sada moraš biti strpljiv. Najveći problem i nije toliko novac , nego naš mentalitet malograđanina, koji misli da novcem mogu sve , ali baš sve i svakoga kupiti. I sam sam puno puta prošao to podcjenjivanje , ali najpametnije je uopće ne polemizirati , već se čvrsto držati nekih svojih postavljenih ciljeva. Kad ljudi saznaju u kakvoj si nevolji , a gubitak posla je puno više od nevolje ( i nije mi nimalo drago da moraš trbuhom za kruhom van), kao da se trude da ti još stave soli na ranu. Iskreno se nadam da ćeš uspjeti brzo u svom naumu , ali na provokacije samo odmahni rukom. To je jednostavno dio našeg prokletog balkanskog folklora gdje jedino presveto njemačko trojstvo vrijedi... :cry:
Držimo ti fige ! :handgestures-fingerscrossed: :handgestures-fingerscrossed: :handgestures-fingerscrossed:

Volvo XC 60 2.4 d
Volvo V 70 2.5 t

Vrh

PostPostano: pon srp 09, 2012 11:53 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: Volvo S60 2.4/125
Citat:
To je jednostavno dio našeg prokletog balkanskog folklora gdje jedino presveto njemačko trojstvo vrijedi... :cry:
Držimo ti fige ! :handgestures-fingerscrossed: :handgestures-fingerscrossed: :handgestures-fingerscrossed:
Nažalost, to je istina. I nije mi jasno zašto. Ne želim podcjenjivati niti jednu marku vozila, no, čisto kao primjer, razlika u udobnosti kad sam vozio prijateljev passat (2006) i kad vozim svoj S60 je nebo i zemlja! Kad sjednem u njegov nakon svoga, kao da sam na drvenim kolima, barem što se sjedala tiče. Osim toga, kad god s nekim pričaš pa te pita što voziš, kažem volvo s60, reakcija je, ali baš uvijek, pozitivna, tipa "uuuu, pa da, to su pravi auti".

Wannabe, sorry na malom OT, u svakom slučaju, auto ti je prekrasan, očuvan i lijepo održavan, stvarno je dobra prilika i da si ga mogu priuštiti, uopće ne bih puno razmišljao nego bih ga kupio odmah! Sretno s prodajom.

Vrh

PostPostano: uto srp 10, 2012 10:59 am 
.
.

Nema frke za OT... ako znate nekoga da traži ovakav auto slobodno preporučite... ne bi htio da stoji u garaži sljedeće dvije godine a opet mi ga je sad žao prodati nakon svega uloženog al eto moram.

Ako mi s foruma netko nađe kupca, dajem 3 soma provizije! Bez zeke... 8-)

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu  Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 21 post ]  Stranica 1 2 Sljedeća

Vremenska zona: UTC+02:00

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: