Eto meni novi mikro-remen pukao po dužini za jedno dva tri zuba i podvukao se pod zupčasti i zupčasti preskočio za jedan zub

Dobro da je onaj višak tj. polovica strganog ostala na remenu te je šamarala i lupala pa sam odmah čuo da nešt nije uredu

Stanem i čujem da motor čudno radi, bučniji je, pogledam ništ ne dimi, vidim remen u komi

Naravno da sam stavio i remen i španer original prije mjesec-dva

Doduše nikad nisam ništ zamjensko ni stavio na njega.Srećom se to desilo blizu frendove radione, pa skidaj sve dolje (jebem im onaj lijevi nosač motora

) pa stavljali sve u fazu, pa moli boga kad ga upalim da ništ ne lupa.Upalimo ga i radi ok, ali malo bučnije te se pali lampica za bosch pumpu onda opet zovem Kristijana pa kaže "čarobnjak" da očigledno pumpa nije u fazi. Skidaj ponovo te skužimo da remen na pumpi je za 1 zub pomaknut te gledamo po zupčastom i tražimo debilne oznake

, stavljamo gore i sve 5!! Lampica se ugasila smjesa kak treba biti. U međuvremenu smo ipak poslušali Kristijana da označimo remenicu radilice da budemo ziher dali je guma ok i dali se remenica vrti na toj gumi. Pogledamo i guma je ko nova, a to i je razlog zašto je prije nismo označili dok je škripuckalo. Sad smo povukli crtu i upalili motor i ugasili, hebote za pola kruga su se pomaknule tj. gornji dio sa kanalicama je pobjego od srednjeg

Onda smo je proborali, pa šaraf i piknuli mali var! Sad je to fiksirano i ne mrda, samo je pitanje- dali je to mogao biti razlog grijanja-pucanja remena ili ne?, a izgleda da je remen izguran prema van i da je tako popustio

Ostale remenice izgledaju da stoje ravno.

Hebote, aj da mi pukne mikro-remen, ali da đubre ode pod zupčasti i skoro mi ubije motor, e pa majku mu jebem! Taj moj motor je unutra doslovno kao nov. Kad sam sređivao glavu gledao sam, ak bilo šta vidim da je načeto, budem promjenio kad je ionak već glava dolje, ali stvarno je sve za pet! I sad da mi je sje. ventile, pa skidaj glavu, joooooooj majko sam bi mi to trebalo!!!