Citat:
Citat:
Citat:
Dobar auto po izgledu i jako ga dugo prodaješ već...kao to da nije otišao već ?
ma... jedan od hendikepa je što sam ja u Slavoniji... a vjerovali ili ne .. Volvo u Slavoniji je totalni raritet... ili da bolje kažem "sramota i čuđenje", pogotovo kada sam ga kupio... svi su u to gledali kao u čudo.. i ono komentari.. pa đeš bolan to kupit... bolje je da si kupio pasata ili golfa...
Ali za mene je to ipak bio pun pogodak i opet bi ga kupio...
Nije to samo u Slavoniji tako, 99% ljudi bi za te pare kupili ili bmw ili audi ili merđo jer to je neki simbol, a kud češ volvo ono pa šta je to kolik to košta, vrijedi ... ma ono on ti ovzi volvo i te spike ...priča o uberautima iz VW grupacije je svugdje ista, doduše večim djelom opravdana ... jbga takav je naš mentalitet ...za v8 više iskustva ti može reči čaln moonraker je r je imao xc90 executive v8 i znam da je potrošnja bila prilično racionalna za takav auto u omjeru težine, perfmanci i sl...za čuditi malo ...po meni s80 i xc90 misu ni slični auti osim po motorizaciji ako gledaš v8, tu se ipak trebaš odlučiti šta želiš, veliku limuzinu udobnu, ili pak lelujavi tenkić !!!
Dopada se meni tenkić kako kažeš, ali imao sa vozilo sa 4x4 pogonom i s time sam bio iznimno zadovoljan, Zašto sam rekao S80, jer sam na njuškalu vidio jedan V8 S80, koji prodaje Leasing već skoro dvije godine, iskreno pikiram na njega iako je to tzv. Vječno vozilo .. ili kako se kaže... kada ga kupiš, pozdravi se s ponovnom prodajom. A XC90 V8,.. koliko znam kod nas ih ni nema, Naravno kada bi bilo sigurno se ne bi dvoumio.
A ono što kažeš vezano za opće razmišljanje o Volvu, to si u pravu... No to smo sami krivi jer smo poprimili TUĐI mentalitet.