Sada je: uto lip 17, 2025 7:17 pm.

Vremenska zona: UTC+02:00

Pravila foruma

OTVARANJE NOVIH TEMA- molimo vas da prilikom otvaranja novih tema u naslovu koristite slijedeće: tip motora,godište, kratak opis problema ( Npr. S60 2.4, 02g, čudan zvuk motora )

Započni novu temu  Odgovori  [ 4 posta ] 
Autor/ica Poruka
PostPostano: sri sij 19, 2011 9:16 pm 

Vozi: s 60 2.4 aut.
Imam problem sa vozacevim podizacem prozora, naime kada stavim da mi automatski podigne prozor ne digne ga do kraja nego nekih pola centimetra prozor ostavi otvorenim,onda ga moram jos podici jednim klikom. Nema nekih cudnih zvukova unutra da bi upucivalo na mehanicki kvar neki tako da mislim da je problem sa strujom ili isto nekom "pametnom" elektronikom koja regulira visinu zatvaranja. Istina je da sam otvarao vrata zbog puknute ruckice za otvaranje ali to je bilo prije par mjeseci, ovo se pocelo dogadjati zadnjih par dana. Please help!!

Vrh

PostPostano: sri sij 19, 2011 10:13 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: 2020 Volvo V60 R Design
Diagnostika da ti kalibriraju visinu prozora, očito je auto ili bio razbijen ili je prozor bio u defetktu.
pozzz

Vrh

PostPostano: čet sij 20, 2011 3:21 pm 

Vozi: s 60 2.4 aut.
Razbijen nije bio sigurno jer je auto od familije kupljen a ujak mi je bio 1. vlasnik. i vidjao sam auto kod njega svaki drugi vikend zadnjih 6 godina, cak sam ga s vremena na vrijeme i znao oprat dok sam jos bio "klinac"! :)
Dobro da si spomenuo kalibraciju, jel moguce da mi to i sjebali u servisu??? Zasto me to ne bi cudilo?! :clap:
Sve manje vjerujem toj svedskoj elektronici... :pray:

Vrh

PostPostano: čet sij 20, 2011 3:40 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: 2020 Volvo V60 R Design
Onda se neko igrao pa nije napravio kako treba. Ili postoji mogučnost da ti je ona plastikica koja drži staklo povezano s nosačem, tj škaram puklo ili je pri kraju pa se desi da on očita prepreku i postavi da je to max visina. Uglavnom potrebna je kalibracija podizaća.
Lijepi pozdrav!
BTW Švedska elektronika nije ni bolja ni lošija od elektronike na ostalim autima...;)

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu  Odgovori  [ 4 posta ] 

Vremenska zona: UTC+02:00

Trenutno korisnika/ca: Lucas i 2 gosta.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: