Sada je: sri lip 25, 2025 1:20 am.

Vremenska zona: UTC+02:00

Pravila foruma

OTVARANJE NOVIH TEMA- molimo vas da prilikom otvaranja novih tema u naslovu koristite slijedeće: tip motora,godište, kratak opis problema ( Npr. S40 1.8, 96g, čudan zvuk motora )

Započni novu temu  Odgovori  [ 3 posta ] 
Autor/ica Poruka
PostPostano: uto tra 06, 2010 8:41 pm 

V40 2.0 16v 97g. Poskidani podizaci ventila zbog cudnog zvuka u glavi motora, neki podizaci rade lagano moze ih se puhanjem ustima pomicati, neki idu tesko prstima a neki ne rade nikako. na nijednom nema vidljivih nedostataka. Koji su sada ispravni, sve sam stavio u ivasol da prenoce. Napominjem da nisam mehanicar, sve si radim sam ali s time se jos nisam susreo. Ipak je to Volvo pa nemam puno posla na njemu.Hvala

Vrh

PostPostano: uto tra 06, 2010 10:48 pm 
član VKH
član VKH

Vozi: 960 aka Plavi Grom
Ja sam ti na svojoj 850-tki raskapal podizače i naravno iz vlastitog iskustva mogu reči da rade bolje nek 1995god. :dance:
Možeš si pogledat ovdije viewtopic.php?f=6&t=3897" onclick="window.open(this.href);return false;

Ukratko na podizaču gdije je rupica sam druknul zrak s kompresorom,moraš držat s nekom krpom da ti ne fijukne
onaj mali klip koji bi trebal šetat.
Kad sam ga dobil van opral sam sve dobro u benzinu jer se odmasti i dosta brzo posuši+kompresor i ispuhivanje.
Napunil sam ga s friškim uljem i tak svih 20--nakon montaže i paljenja im je trebalo nekih par minuta da se nadruka
pritisak ulja pa sam se splašil kak tuku al nakon par minuta su se smirili :dance: i velim :ugeek: kaj taj motor uopče
dela kak je tih,to ti je moje iskustvo i sad nakon polugeneralke i 12tkm i dalje šapču :violin:

Pozdrav 8)

940 2.0 Turbać
960 3.0 Šalta sam :-))
Martiauto2017 j.d.o.o
Automehanika-Autoplin

Vrh

PostPostano: ned tra 11, 2010 7:53 pm 

Hvala na odgovoru, ocistio i ispuhao podizace, vratio ih natrag i dalje jedan lupa ali sada na ispusnoj strani prije je bilo na usisnoj. Dakle slijedi zamjena cijele garniture. Dali netko zna koja bi im bila cijena? Hvala. Pozdrav

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu  Odgovori  [ 3 posta ] 

Vremenska zona: UTC+02:00

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: