Obzirom da postoji vaš interes, a dobru volju sam već i prije izrazio, mogu vam organizirati group buy xenon kitova iz naslova.
Za one neupućene link na više detalja:
details
Postoje kitovi za: H1, H7, 9004, 9005, 9006, 9007 i H4 tipove farova.
Za H7 i Volvo S/V40 farove provjereno znam da se mogu namontirati na pozicije kratkih svjetala (u duga još nisam probao, ali mislim da nema dovoljno mjesta). Za sve druge modele i automobile provjerite si da li vam fizički stanu.
Dimenzije leća su:
ukupna dužina:13 cm
dužina leće od reflektora (ugrađena): 10 cm
maksimalni promjer 8.1 cm
promjer grla: oko 3 cm
Temperatura boje žarulje po izboru (4300, 6000, 8000 itd., moja topla preporuka je 4300K). Boja angel eye-sa: plava ili bijela, a za zelenu ili narandžastu treba doplatiti $15.
Kitovi su vrlo kvalitetno izrađeni, završna obrada je više nego dobra. Trajnost žarulja mi je za sada nepoznata, jer kit nemam dovoljno dugo vremena da bih vam to mogao potvrditi iz prve ruke.
U kitu ćete dobiti sve što vam je potrebno za montažu, leće sa žaruljama, balaste, kontrolere, tube sa silokonom za brtvljenje farova, upute itd. Cijena kita bi bila oko 1000 kuna FCO Zagreb za jedan kit, odnosno i manja ovisno o broju naručenih kitova (shipping se tada dijeli i umanjuje cijenu po komadu). Shipping metoda bi bila Express Mail Service, jedna od najbržih i najpouzdanijih, pa bi kitovi bili isporučivi za manje od 10 dana po uplati (ovo je tipično vrijeme za koje mi stiže roba iz Kine, ali ponekad može i varirati pa me nemojte držati za riječ jer ne ovisi o meni).
Ako imate pitanja, slobodno pitajte

. Molim zainteresirane da naprave listu, neka bude par dana čisto informativnog karaktera da vidimo koliko ljudi je uopće zaintersirano, pa ću poslati upit za točnu cijenu.