Sada je: sub svi 24, 2025 10:45 pm.

Vremenska zona: UTC+02:00

Započni novu temu  Odgovori  [ 22 posta ]  Stranica 1 2 Sljedeća
Autor/ica Poruka
PostPostano: uto ruj 15, 2009 8:41 pm 

Gledao sam malo pošto su S40 modeli, pa sam naletio na ovog http://www.auti.hr/automobili/showAdvert456626.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Možete li malo prokometirati cijenu, i da li se to uopće isplati ići gledat?

Imam još par općenitih pitanja, možda bi odgovore uspio naći i sam, ali ako je netko voljan (a uvijek je netko voljan :) ) nek odgovori na brzinu:

Jesu li dijelovi za Volvo skupi? Recimo u usporedbi s... Mercedesom, bilo kim drugim?

T4 motor mi se čini kao rupa bez dna... malo sam čitao po forumu, i sve što mogu zaključiti je da je taj motor shrot (ili jako problematičan za održavanje) ? Prokomentirajte mi općenito taj motor.

Koliko KG ima S40?

Vrh

PostPostano: uto ruj 15, 2009 8:50 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: Nissan 350z
U pravu si, T4 motor je najveći šrot ovoga svijeta.

Između 1230 i 1300 kg, ovisno o modelu, opremi i agregatu.

Vrh

PostPostano: uto ruj 15, 2009 8:58 pm 

Moram naglasit da nemam pojima o Volvu, kao ni njegovim mašinama... možda je T4 holly grail za Volvo obitelj, ne znam.

Nebi htio nikoga uvrijediti ili slično... Vjerujem da je ovo iznad sarkazam?

Vrh

PostPostano: uto ruj 15, 2009 9:06 pm 
Veteran
Veteran

Kad bi ti rekao da taj motor sa stock internals-ima drži 430 KS, da li bi mi vjerovao na riječ?

Vrh

PostPostano: uto ruj 15, 2009 9:10 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: Mercedes e550
Citat:
Moram naglasit da nemam pojima o Volvu, kao ni njegovim mašinama... možda je T4 holly grail za Volvo obitelj, ne znam.

Nebi htio nikoga uvrijediti ili slično... Vjerujem da je ovo iznad sarkazam?
Povrijeđen do bola!!!!!!

Mislim da je netko sa foruma gleda taj auto (SlavenS40) i da je komentar bio da u auto triba puno uložiti da se dovede u red.
T4 volvo je po meni najbolje što sam ikada vozio i za održavanje mi je prejeftin u odnosu na opela kojeg sam ima jer se ne kvari a u usporedbi sa mercedesom osjetno jeftiniji

Vrh

PostPostano: uto ruj 15, 2009 9:55 pm 

Zar ti nisi imao nekih problema sa svojim? Baš sam tvoj topic listao prije nego što sam se regao.

Nemam blage ni o turbacima, ali znam da n/a blokovi od honde mogu držat pa skoro duplu snagu kad se našarafi turbo, tako da vjerujem i da ovaj drži 430... ipak je predviđen za turbo.

Možda odem pogledat ovoga iz oglasa sutra.

Sve skupa, S40 mi je jako lijep auto oduvijek, samo do sad nisam proučio kakvi motori dolaze s njime, a ovaj T4 mi je stvarno jako interesantan. Doima se puno brži od audija 1.8T npr.

Vrh

PostPostano: uto ruj 15, 2009 10:08 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: XC90 2.5T
Cijena je stvarno povoljna. Mislim da su kilometri skidani jer je 92000 za 12 godina premalo :think:
Ako ćeš već ići u Varaždin pogledat auto najbolje ga odvezi na pregled u auto kuću Biškup (ovlašteni volvo servis), mislim da će ti oni najbolje procijeniti stanje auta.

Vrh

PostPostano: uto ruj 15, 2009 10:19 pm 
član VKH
član VKH

Vozi: volvo a kaj bi drugo
Kaj se tiče održavanja a i cijene dijelova a i možebitnog tuninga naspram honde (a kolko vidim prašiš po njima) volvo bude olakšanje za tvoj džep :wink: E sad jel se kvare i imali problema s motorima,hočeš reči da je honda bez greške :?:

WG-tjuner
Raskapam tuđe 850-ke ko da su moje!
Koji puta uspijem nešto i popraviti!

Vrh

PostPostano: uto ruj 15, 2009 10:27 pm 
Veteran
Veteran

Citat:
Zar ti nisi imao nekih problema sa svojim? Baš sam tvoj topic listao prije nego što sam se regao..
Ne znam na što konkretno misliš. Moj auto u principu nije mjerodavan jer po njemu šarafim od prvog dana kako sam ga kupio :D.
Citat:
Nemam blage ni o turbacima, ali znam da n/a blokovi od honde mogu držat pa skoro duplu snagu kad se našarafi turbo, tako da vjerujem i da ovaj drži 430... ipak je predviđen za turbo.
Što se tiče samog T4 bloka, on provjereno drži i 800+ KS.
Citat:
Možda odem pogledat ovoga iz oglasa sutra.

Sve skupa, S40 mi je jako lijep auto oduvijek, samo do sad nisam proučio kakvi motori dolaze s njime, a ovaj T4 mi je stvarno jako interesantan. Doima se puno brži od audija 1.8T npr.
Brži je od podosta automobila.

Vrh

PostPostano: uto ruj 15, 2009 10:41 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: Mercedes e550
Ej Tomek nisi naglasio da je u serijskoj izvedbi brži od mnogo auta, da čovik ne misli da mora šarafati po njemu kao ti :mrgreen:

Vrh

PostPostano: uto ruj 15, 2009 10:53 pm 

Hehe meni je Slaven rekao da bjezim od tog T4! Napisao mi je jednu super pricu preko PM o njegovom susretu sa tim autom i njegovim vlasnikom. Nisam siguran bi li se on slozio da ju copy pasteam ovdje tako da cu samo reci BJEZI OD TOGA !!!!!

Vrh

PostPostano: sri ruj 16, 2009 11:47 am 

Citat:
Kaj se tiče održavanja a i cijene dijelova a i možebitnog tuninga naspram honde (a kolko vidim prašiš po njima) volvo bude olakšanje za tvoj džep :wink: E sad jel se kvare i imali problema s motorima,hočeš reči da je honda bez greške :?:
Pustimo sad Honde. Znam da me niti jedna od njih 3 nikad nije ostavila u nezgodnoj situaciji.
Honda i Volvo nije za usporedbu.

Koliko košta ugradnja plina za T4?

Vrh

PostPostano: sri ruj 16, 2009 12:53 pm 
Veteran
Veteran

glejte, možda nekome ne smeta što je auto slupan, nema airbaga itd... za dijelove bi bio ok... :think:
ja osobno nebi vozio takava, auto... al svatko ima svoje...

Vrh

PostPostano: sri ruj 16, 2009 1:52 pm 

Nema airbag? Zbog sudara?

Vrh

PostPostano: sri ruj 16, 2009 3:14 pm 
.
.

pa vidiš odah na volanu da nema air bag i da je znak volva udubljen u volan,farovi izgledaju novi,neznam jel su orginal ili od novog modela,vozački blatobran je nekak druge nijanse,i ovak se vidi,a tak kad si tam...

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu  Odgovori  [ 22 posta ]  Stranica 1 2 Sljedeća

Vremenska zona: UTC+02:00

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: