Sada je: pon lip 16, 2025 11:15 pm.

Vremenska zona: UTC+02:00

Pravila foruma

OTVARANJE NOVIH TEMA- molimo vas da prilikom otvaranja novih tema u naslovu koristite slijedeće: tip motora,godište, kratak opis problema ( Npr. S60 2.4, 02g, čudan zvuk motora )

Započni novu temu  Odgovori  [ 6 postova ] 
Autor/ica Poruka
PostPostano: pet srp 31, 2009 4:33 pm 

Danas sam sjela u auto i prije nego sam ga uopće upalila, kad sam stisnula kuplung on je propao skroz. Ne ide auto iz brzine niti u brzinu...uglavnom auto nije bio uopće u voznom stanju.
Odšlepali su me u servis i već danas sam i saznala o čemu se radi, otišao je cilindar kuplunga.
Sve bi to bilo ok da auto nema 18tisuća km, pa me zanima da li netko ima sličnih iskustava, zašto je tako rano to otišlo.
Vozim već godinama inače, nisam friški vozač, ne kurim lamelu... ne znam kaj bi rekla, čak su mi rekli iz servisa danas da se i oni čude da je to već otišlo, na tako maloj kilometraži.
Čak mi se čini da to ne ide u garanciju, iako je auto ispod 20 tisuća i to je otišlo, tako da evo meni još jednog troška.
Unaprijed zahvaljujem ako netko zna za ovaj kvar ili ako je prošao nešto slično da mi kaže kako to da mi je to otišlo na 18 tisuća(možda je to i normalno da ode, ne znam, pa zato pitam vas).

Vrh

PostPostano: pet srp 31, 2009 5:10 pm 
Veteran
Veteran

Pa ako ovo ne ide u garanciju šta ide?

Vrh

PostPostano: pet srp 31, 2009 5:22 pm 

A ne znam više ni sama... evo čitam upravo servisnu i garancijsku knjižicu.
Piše ovako - jamstvo na vozilo počinje na dana kad je novi automobil dostavljen prvom maloprodajnom naručitelju i nastavlja se 2 godine s neograničenom kilometražom.
Meni auto ima dvije godine i jedan mjesec. Eto ti sreće...

Vrh

PostPostano: pet srp 31, 2009 6:58 pm 
..
..

Vozi: s60 2.4D
Sa 18000 km je stvarno previše rano za ovakav kvar, i još Volvo, a kupimo ga radi pouzdanosti :oops:
za garanciju neam pojma, moj nije tak lijepi i novi ko tvoj pa se ne patim sa garancijama. probaj u servisu ak ide na lijepe okice, šarm i to......
možda dečki u servisu nešt iskemijaju

Vrh

PostPostano: pet srp 31, 2009 9:06 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: V70R
Ja bih se na tvom mijestu obratio na adresu Volva Hrvatska i bez obzira kaj je garancija prošla požalio se na kvalitetu. Ako treba pisao bih i u Švedsku.

Vrh

PostPostano: sub kol 01, 2009 1:54 pm 

Hvala svima na odgovorima.
Tražila sam na netu i našla da je volvo S60 imao opoziv početkom '07. radi problema sa nekim glavnim cilindrom.
Da li je to ono kaj je meni otišlo ne znam, ne razumijem se toliko, ali me to baš iznenadilo.
http://www.automotive.com/2006/49/volvo ... 34524.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Imam jedno kratko pitanje još samo u svezi ulja za kočnice, da li to igra ulogu u ovakvim kvarovima, ne znam da li da tražim da se sad promijeni ili da čekam da auto bude star 3 godine pa onda. Nije još mijenjano pa samo kratko pitam...

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu  Odgovori  [ 6 postova ] 

Vremenska zona: UTC+02:00

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: