Citat:
Thx ljudi na sugestijama.
Ispada da taj motor ima Carisma, R19, i neki od prvih Meganea...
Na kraju sam u petak preko kompe našao razbijenog V40 u Celju...motor izgleda jako dobro 13k km. 780€.
inače tih motora nema ni za lijek..naravno jer se kvare ko ludi...frend prošao cijelu italiju do milana, u austriji pregledano sve, Nizuzemska glava "nova" 600€...mjesec dana muke.
U hr osim Veljca (o tom potom) imao sam ponudu glave od "bivši autoprofi" 600€...svi naravno na upit garancija tvrde da je sve u super stanju..a kad pitaš jel glava varena onda paaa...na kraju mehaničar mi je rekao da ak donesem nekaj od veljca ili autoprofia da on s tim ne želi imati posla...
za dan-dva valjda bude bolesnik opet proradio.
thx svima
taj dizel je jedan od boljih dizelaša, druga stvar je što se s tim makinama nerijetko gazi po pola miliona km i to baš gazi nemilice i onda se prodaju pa se raspadnu pa krene priča da nevaljaju. I ovo s varenim glavama, ako se glava pripremi dobro, pa povari pa tlačno proba nemože bit greške, ali za to treba poštena radiona a ne jura u garaži koji švasa za dve pive sa iskrinim aparatom. Zovi gregureka, navodno ima nove glave za ne velike novce, Pedjo zna više o tome.