Sada je: pet lip 20, 2025 9:05 pm.

Vremenska zona: UTC+02:00

Pravila foruma

OTVARANJE NOVIH TEMA- molimo vas da prilikom otvaranja novih tema u naslovu koristite slijedeće: tip motora,godište, kratak opis problema ( Npr. S40 1.8, 96g, čudan zvuk motora )

Započni novu temu  Odgovori  [ 9 postova ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: beep beep
PostPostano: uto ruj 23, 2008 11:13 am 

volvo s40 t4 1998

daklem vako, kad stanem i ugasim auto zatuli mi dvaput nesto, kao da sam ostavio otvorena vrata ili nesto slicno a nisam nih jos ni otvorio. dakle samo dvaput zatuli i bok. e sad ovo mi je prvi auto koji uopce ima neku spomena vrijednu elektroniku pa nemam pojma sta mu je. nisam dobio knjizicu uz njega pa sam pretpostavio da kad izvadim kljuc, da se sve otspoji od akumulatora, i klima i radio i sve, al mozda nije tako, mozda bas zato tuli jer sam ostavio sve upaljeno. ma brijem, nemam pojma. jel ima neko objasnjenje sta znaci kad tuli ( na kontorlnoj ploci se nista ne pali...)?

broj dva, start me ubija. nikako krenut smjesta. u prvoj moram dat gascinu da bi normalno krenuo, ako probam normalno sa malo gasa odma cukne i skoro se ugasi. kao da nemoze krenut dok se turbina ne pokrene, na skoro 2 soma okretaja....da ne pricam kako me ekipa cudno gleda, kao vidi kretena turira motor bezveze ( a dere se ko nenormalan....). sta se dogadja s tim? jel to normalno? konto sam da cu moc oprat svakog na semaforu a sad me prodju 3-4 vozila dok se ja uopce pomaknem s mjesta....

broj tri, malo mi se pali malo mi se gasi ono osvjetljenje konrolne ploce. brijem da je osigurac ali mozda ima jos nesto

broj cetiri, di u zagrebu ima ducan sa dijelovima za volvo? mislim nekakav uzi centar, ne dubrava sesvete velika gorica sveta nedjelja whatever. trazio sam brisace i jedva nasao, sta ce bit kad mi bude trebalo nesto ozbiljnije???

broj pet, mali guta ko veliki :) koji plin preporucujete? kolko love i koje su komplikacije za ocekivat, mislim u nekom vremenu recimo kroz 5 godina moze riknut to i to zbog opterecenja itd....cisto da planiram kintu.

fala ekipa i pozdrav.

chicha

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto ruj 23, 2008 3:17 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: Mercedes e550
chicha micha gotova je pricha šala mala jer voziš volvana baš ka i ja.
To bip bip ti je vjerovatno radio ili možda alarm jer koliko ja znam volvo nema takve zvukove, nije mi jasno kako ne možeš krenuti normalno na semaforu da li si siguran da jje u prvoj brzini.
Za dijelove se ne brini jer ti ne tribaju, :D , a tu smo samo se ti lipo javi kad imaš problema i stručna ekipa će da pomogne chichi ( ne mislim na sebe).
i usput dobro nam došao nisam vidio da si se predstavio a to je običaj ovde na forumu,

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto ruj 23, 2008 3:56 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: tečetri
radio!!! :D :D :D

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto ruj 23, 2008 4:32 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: Audi A4 8W
ovo što ti slabo ide ili je turbo oša ili je katalizator zaštopan.
nebrini T4 kad ide teško nađeš konkurenciju na cesti :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto ruj 23, 2008 4:33 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: Audi A4 8W
ak ti je turbo otišao nebrini imam ja jedan doma na lageru jeftino 8)

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto ruj 23, 2008 4:35 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: tečetri
Citat:
ak ti je turbo otišao nebrini imam ja jedan doma na lageru jeftino 8)
ne brini... :D :D :D :D

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto ruj 23, 2008 8:52 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: C70 T5
za brisaće u tokić kupi chamiove - prva liga! :wink:

Vrh

Naslov: Re: beep beep
PostPostano: uto ruj 23, 2008 9:10 pm 
Veteran
Veteran

Citat:
volvo s40 t4 1998

broj tri, malo mi se pali malo mi se gasi ono osvjetljenje konrolne ploce. brijem da je osigurac ali mozda ima jos nesto

broj cetiri, di u zagrebu ima ducan sa dijelovima za volvo? mislim nekakav uzi centar, ne dubrava sesvete velika gorica sveta nedjelja whatever. trazio sam brisace i jedva nasao, sta ce bit kad mi bude trebalo nesto ozbiljnije???

chicha
3. provjeri kontakte iza kontrolne ploče
4. dijelovi ovjesa i kočnica ti pašu od Mitsubishi Carisme, a metlice brisća od BMW 3 E36, Mondea 93-00, Passata 96-00 ,,, i Volva V40 :wink: ,
drugi puta traži za Passata, to imaju u svakom dućanu, a za Volvo samo u boljim :lol: :lol: :lol:

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto ruj 23, 2008 9:27 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: V-iše ništa40
Brijem da je jedino što poslije gašenja može tuliti alarm, samo je "malo" glasniji. :shock: Znam :evil:
To je vjerovatno radio. :wink:
To što ne ide u prvoj, može biti 100 razloga. :cry: Ajd doturiraj na meet u subotu, možda bude nekog šarafanja pa možda netko od prisutnih :wink: :D skuži šta ga muči.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu  Odgovori  [ 9 postova ] 

Vremenska zona: UTC+02:00

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: