Sada je: čet lip 19, 2025 5:24 pm.

Vremenska zona: UTC+02:00

Pravila foruma

OTVARANJE NOVIH TEMA- molimo vas da prilikom otvaranja novih tema u naslovu koristite slijedeće: tip motora,godište, kratak opis problema ( Npr. S40 1.8, 96g, čudan zvuk motora )

Započni novu temu  Odgovori  [ 21 post ]  Stranica 1 2 Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: svjetla
PostPostano: uto sij 08, 2008 8:04 pm 

8) imam problema sa prednjim farovima,od kad ga imam,godinu dana,farovi prenisko svjetle,tako da su mi dugacka svjetla kao kratka,a kratka skroz dole,probao sam ih poriktat na onaj kotacic sa strane ali vislje neide,samo dole,motorici dobro rade ali neidu vislje sa podizanjem,kad ih otkopcam sa farova i rucno nariktam,bude dobro,dok ih opet ne spojim,kad ih spojim odmah se vrate na isto

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto sij 08, 2008 9:01 pm 
..
..

Pa valjda nije taj Volvo 1966 god.,da nema podešavanje visine svjetlosnog snopa.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri sij 09, 2008 8:40 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: Made in Japan
Ja nemam kotacic za podesavanje ali probaj ih dignut skroz gore te ih rucno podignut na samom faru, ako imas toga... stvarno neznam ali mi to prvo pada na pamet. :?

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri sij 09, 2008 9:18 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: XC90 2.5T
Ako imaš H4 farove na njihovoj zadnjoj strani češ naći kotačiće pomoću kojih možeš ručno podesiti far.
slika

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet sij 10, 2008 8:43 am 
Veteran
Veteran

1. Izvadi motorić iz fara (nemoj vaditi jack i doslovno ga izvadi van) zakretanjem za 45 stupnjeva u lijevo
2. podesi ručno far na vijcima za štelanje (2kom)
3. umetni motorić natrag u far
4. taaa-taaa :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet sij 10, 2008 5:21 pm 

8) hvala,budem probao

Vrh

Naslov: Re: svjetla
PostPostano: uto ožu 04, 2008 12:56 pm 

Citat:
8) imam problema sa prednjim farovima,od kad ga imam,godinu dana,farovi prenisko svjetle,tako da su mi dugacka svjetla kao kratka,a kratka skroz dole,probao sam ih poriktat na onaj kotacic sa strane ali vislje neide,samo dole,motorici dobro rade ali neidu vislje sa podizanjem,kad ih otkopcam sa farova i rucno nariktam,bude dobro,dok ih opet ne spojim,kad ih spojim odmah se vrate na isto
Na današnjem našem prekrasnom i velikom tržištu možeš kupiti dvije vrste farova, tj. originalni iz licenciranih tvornica koje proizvode za Volvo i ostale aute, a i isto tako zamjenske, tj. neoriginalne koji su puno lošije kvalitete i najčešće ih niti nemreš podesiti... Ti farovi su kopije i ništa ne valjaju, niti svijetle kako treba, a o vijeku trajanja da i ne pričam... Koja su firma, šta piše na njima??

Vrh

PostPostano: uto ožu 04, 2008 12:58 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: Mazdu 4x4
Citat:

Na današnjem našem prekrasnom i velikom tržištu možeš kupiti dvije vrste farova, tj. originalni iz licenciranih tvornica koje proizvode za Volvo i ostale aute, a i isto tako zamjenske, tj. neoriginalne koji su puno lošije kvalitete i najčešće ih niti nemreš podesiti... Ti farovi su kopije i ništa ne valjaju, niti svijetle kako treba, a o vijeku trajanja da i ne pričam... Koja su firma, šta piše na njima??
očito se kužiš u farove, ajd onda reci koju o sebi u predstavljanju. Jel radiš možda s farovima?

Vrh

PostPostano: uto ožu 04, 2008 1:03 pm 

očito se kužiš u farove, ajd onda reci koju o sebi u predstavljanju. Jel radiš možda s farovima?[/quote]

Iz V. Gorice sam i radim sa polovnim auto dijelovima, pa tako i farovima za Volvo i ostale aute, tako da možemo reći da se kužim...

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto ožu 04, 2008 1:40 pm 

Pa koliko ja znam Volvo ne proizvodi farove nego ih Hella radi za Volvo.

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto ožu 04, 2008 2:00 pm 

Citat:
A šta sam ja drugo napisao nego to? Pogledaj temu gore....

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto ožu 04, 2008 2:02 pm 

Citat:
Imaš ne samo Hellu, nego i Valeo, Bosch i dr...

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto ožu 04, 2008 2:09 pm 
..
..

ronjibu mi smo ti ovdje skroz smirena i prijateljski raspoložena ekipa, al mi se nekak čini da nekak preveč briješ na agresivu. Ok razmeš se u farove (velika stvar), prema tome dobro došao i smiri strasti. :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto ožu 04, 2008 2:14 pm 

Citat:
ronjibu mi smo ti ovdje skroz smirena i prijateljski raspoložena ekipa, al mi se nekak čini da nekak preveč briješ na agresivu. Ok razmeš se u farove (velika stvar), prema tome dobro došao i smiri strasti. :wink:
Dečeci, se 5!! Nikakve agresive ovdje nema, ja sam samo ispravio nešto što nije točno i naučio nekoga nešto novo..! Ti mi djeluješ nekako malo previše uvredljivo kada reagiraš tako na običnu raspravu..., ako sam to postigao, ispričavam se jer nemam tu namjeru! PEACE, pozz!!

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto ožu 04, 2008 2:24 pm 
..
..

Citat:
Citat:
Dečeci, se 5!! Nikakve agresive ovdje nema, ja sam samo ispravio nešto što nije točno i naučio nekoga nešto novo..! Ti mi djeluješ nekako malo previše uvredljivo kada reagiraš tako na običnu raspravu..., ako sam to postigao, ispričavam se jer nemam tu namjeru! PEACE, pozz!!
Nisam uvredljiv, sve ok!

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu  Odgovori  [ 21 post ]  Stranica 1 2 Sljedeća

Vremenska zona: UTC+02:00

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: