Problemi mi se javljaju kod paljenja zadnjeg brisaća i senzora vanjske temperature. Od 100 puta što upalim zadnji brisać jednom mi radi, dok ostalih 99 puta ne? Isto tako je i sa pokazivaćem vanjske temperature...ponekad mi pokaže stvarnu temperaturu, ponekada pokazuje nebuloze (-19, -10 dok je vani +30?), dok u većini slučajeva pokazuje tri crtice - neispravnost? Ono što sam vidio kada sam skidao centralni elektronski modul - tako piše na njemu (a nalazi se ispod one plastike na volanu) da je neko već nešto prčkao po njemu (crne mrlje od lotanja ili nečega su na zadnjoj strani).
zanima me da li je tko od vas mjenjao taj dio i da li su se nekom pojavili ovakvi problemi? Koliko on uopće može koštati?
Ja mislim da je problem u njemu - možda se varam? Ispitao sam senzor temperature - radi, isto tako isprobao sam motorić od brisaća - također radi?! Kada sam ispitivao struju u senzoru (direktno spojenu u jack od senzora) - nije pokazivala znakove života...
Uglavnom modul mislim da je poluispravan, jer kada sam ga skinuo interval prednjih brisaća nije radio, ali kada sam ga vratio opet radi...
help?