Sada je: pon lip 23, 2025 11:44 am.

Vremenska zona: UTC+02:00

Pravila foruma

OTVARANJE NOVIH TEMA- molimo vas da prilikom otvaranja novih tema u naslovu koristite slijedeće: tip motora,godište, kratak opis problema ( Npr. S40 1.8, 96g, čudan zvuk motora )

Započni novu temu  Odgovori  [ 6 postova ] 
Autor/ica Poruka
PostPostano: sub ruj 21, 2013 4:58 pm 

Vozi: v40
Problemi mi se javljaju kod paljenja zadnjeg brisaća i senzora vanjske temperature. Od 100 puta što upalim zadnji brisać jednom mi radi, dok ostalih 99 puta ne? Isto tako je i sa pokazivaćem vanjske temperature...ponekad mi pokaže stvarnu temperaturu, ponekada pokazuje nebuloze (-19, -10 dok je vani +30?), dok u većini slučajeva pokazuje tri crtice - neispravnost? Ono što sam vidio kada sam skidao centralni elektronski modul - tako piše na njemu (a nalazi se ispod one plastike na volanu) da je neko već nešto prčkao po njemu (crne mrlje od lotanja ili nečega su na zadnjoj strani).

zanima me da li je tko od vas mjenjao taj dio i da li su se nekom pojavili ovakvi problemi? Koliko on uopće može koštati? :think:

Ja mislim da je problem u njemu - možda se varam? Ispitao sam senzor temperature - radi, isto tako isprobao sam motorić od brisaća - također radi?! Kada sam ispitivao struju u senzoru (direktno spojenu u jack od senzora) - nije pokazivala znakove života...

Uglavnom modul mislim da je poluispravan, jer kada sam ga skinuo interval prednjih brisaća nije radio, ali kada sam ga vratio opet radi...

help? :o

Vrh

PostPostano: pon ruj 23, 2013 11:44 am 

NIKO??? Zvao sam Volvo danas i rekli su mi da CEM košta oko 6000kn??? (malo manje od pola vrijednosti auta :) ) Dok me u oglasniku čovjek traži za isti oko 50 EUR...

Nisam 100% siguran da je problem u njemu, pa MOLIM za Vaš savjet!

Vrh

PostPostano: pon ruj 23, 2013 1:40 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: V40 2.0T i V 70 D5
Probaj kontaktirati dpodolskog s foruma.Možda treba sve ponovo prelotati :think:

Vrh

PostPostano: uto ruj 24, 2013 4:28 pm 

vjerujem da bi mogao spasiti situaciju, no ako ima neko da je na području Zg-a bilo bi...jeftinije? :lol:

Vrh

PostPostano: sri ruj 25, 2013 5:29 pm 

ili da li zna tko dobrog električara koji bi to napravio?

Vrh

PostPostano: sri ruj 25, 2013 10:02 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: XC90 2.5T
dpodplski :)
Ne traži dalje, čovjek zna,ima aparaturu i spreman je pomoći ;)

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu  Odgovori  [ 6 postova ] 

Vremenska zona: UTC+02:00

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: