Sada je: sub svi 10, 2025 7:49 pm.

Vremenska zona: UTC+02:00

Pravila foruma

OTVARANJE NOVIH TEMA- molimo vas da prilikom otvaranja novih tema u naslovu koristite slijedeće: tip motora,godište, kratak opis problema ( Npr. 850 2.4, 96g, čudan zvuk motora )

Započni novu temu  Odgovori  [ 4 posta ] 
Autor/ica Poruka
PostPostano: sri pro 12, 2007 8:55 pm 
.
.

Čini mi se da mi ne rade griječi retrovizora. Postoji oznaka na prekidaču grijača zadnjeg stakla, ali kad upalim ništa se ne dešava.
Pitanje
1. Jel to standardna oprema, tj. može li biti da unatoč oznaci na prekidaču nema grijanje retrovizora?
2. Što bi još mogao provjeriti i kako? Pogledao ziherunge.
3. Jel netko to već popravljao / mijenjao i kakva su iskustva i troškovi?

Fala unaprijed

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri pro 12, 2007 9:22 pm 
..
..

Mislim da ti je to standardna oprema barem je meni u autu.Kako sam ja prepoznao grijanje retrovizora pa najviše po naljepnici koja sliči na onu koju ih palim.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri pro 12, 2007 9:41 pm 
član VKH
član VKH

Vozi: xxxxx
Moj savjet, skini staklo retrovizora ( na donjoj strani retrovizora ti je rupica kroz koju gurneš šrafinciger i okreneš kopču koja drži staklo, sad se ne sječam dali lijevo ili desno )

Vidi dali su spojene žice (na staklo) ako su spojene izmjeri napon sa voltmetrom kad je prekidač upaljen ( mora biti napon akumulatora )

Ako nema napona onda ti je nešto sa instalacijom ili sam prekidač ako je ispravan grijač ( nemam tu šemu pa ti neznam reći dali ima relej) a mislim da bi ga moral imati, možda je i on.

Ako ima napona onda treba promijeniti staklo retr.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri pro 12, 2007 11:42 pm 
.
.

Citat:
Moj savjet, skini staklo retrovizora ( na donjoj strani retrovizora ti je rupica kroz koju gurneš šrafinciger i okreneš kopču koja drži staklo, sad se ne sječam dali lijevo ili desno )

Vidi dali su spojene žice (na staklo) ako su spojene izmjeri napon sa voltmetrom kad je prekidač upaljen ( mora biti napon akumulatora )

Ako nema napona onda ti je nešto sa instalacijom ili sam prekidač ako je ispravan grijač ( nemam tu šemu pa ti neznam reći dali ima relej) a mislim da bi ga moral imati, možda je i on.

Ako ima napona onda treba promijeniti staklo retr.
Fala !!!

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu  Odgovori  [ 4 posta ] 

Vremenska zona: UTC+02:00

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: