Citat:
He he! Mozda je ovo nase podneblje u pitanju?! Mikroklima...

Biće da ipak nije...ja sam testirao svoj D6, koji bi morao trošiti više od tvog D5, na istoj ruti - BL - BG (nešto malo po BG) - BL. Prije polaska resetovao tripceler, nasuo pun po povratku dosuo do punog, podijelio litre i kilometre, izašlo me 7.00. Bez klime. Što znači da kod vas ne bi trebalo prelaziti 7 s klimom, ne?
Citat:
Kvaliteta goriva?
Ne bih rekao. Ja sipam D2. Gorivo nam generalno jeste bananko, i da kradu, kradu, u kanistere od 20l staje po 22, itd...
Citat:
Citat:
Moj Volvo s 60 d5 iz 2002 god troši 6 lit po kompjutoru ali ja nemam taj osječaj da me "vara", baš ću izračunati sljedeći put kad ga tankam
Redovito radim servise a motor radi besprijekorno već 5 godina.
Trebao bih ga mijenjati jer ima 240000 km ali bojim se da ne naletim na nešto neprovjereno
kaj bi trebal mijenjat

besprijekorni motor koji trosi savrseno malo
moj trosi 16 na stotku i ne bi ga mijenjal za nis jel super dela

E, kolega, vidiš ti to...svašta ću pročitati.
Moja 3 zbirno imaju okruglo 1.000.000km. D24 ima 380.000 i imao je jednu generalnu prije 20.000, pošto sam ga tad kupio od ljudi koji su ga ubili šakama, B230 mi ima 400.000km i radi kao sat, a B6304 ima 205.000km i imam utisak da se nije još razradio...
Jedan Mercedes benzinac mi je imao 550.000km, motoru nikad ništa sem redovnog održavanja nije rađeno, no ispostavilo se da nije otporan na simultana zakucavanja u druga auta, bankine i zidove...