Sada je: ned svi 04, 2025 12:57 am.

Vremenska zona: UTC+02:00

Pravila foruma

OTVARANJE NOVIH TEMA- molimo vas da prilikom otvaranja novih tema u naslovu koristite slijedeće: tip motora,godište, kratak opis problema ( Npr. S60 2.4, 02g, čudan zvuk motora )

Započni novu temu  Odgovori  [ 4 posta ] 
Autor/ica Poruka
PostPostano: sri ožu 21, 2012 4:29 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: S60 2.5T summum 2005
Volvo znakić/amblemić na volanu mi se djelomično zgulio, i sad je umjesto sjajne krom presvlake vidljiva bijela plastika. Nije da nemrem živjeti radi toga ali bih rado stvar uredio. Servis kaže da bi radi te piz.....e trebalo promijeniti cijeli zračni jastuk (6000 kuna). To mi naravno ne pada na pamet pa me zanima da li je možda moguće rastaviti stvar i izvaditi dotični komadić plastike bez komplikacija?

Vrh

PostPostano: sri ožu 21, 2012 8:11 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: V70 D5
6000 kuna za vazdušni jastuk!!! :clap: Pa jesu li oni :whistle: ?

Vrh

PostPostano: sri ožu 21, 2012 8:19 pm 
član VKH
član VKH

Vozi: 740 GL ,1989......S90 3.0 24v
Citat:
Volvo znakić/amblemić na volanu mi se djelomično zgulio, i sad je umjesto sjajne krom presvlake vidljiva bijela plastika. Nije da nemrem živjeti radi toga ali bih rado stvar uredio. Servis kaže da bi radi te piz.....e trebalo promijeniti cijeli zračni jastuk (6000 kuna). To mi naravno ne pada na pamet pa me zanima da li je možda moguće rastaviti stvar i izvaditi dotični komadić plastike bez komplikacija?
Malo pošmirglaj pa malo primera za plastiku i preko toga boju koju očeš i za kraj bezbojni lak. Posle dobro ispoliraš i bu bolje nek novo. Možeš koristiti boje za makete a mislim da možeš i neki običan lak. Mislim da čak imam boju za makete koja zgleda ko krom.

Volvo for Life

Vrh

PostPostano: sri ožu 21, 2012 11:24 pm 

Vozi: Volvo S60
Citat:
Ja sam promjenio znak na airbagu bmw-a, znaci moras skinut airbag, pazljivo skinut nitne koje drze plasticni poklopac airbaga i na kraju, sa unutrasnje strane poklopca otkaciti znak i pricvrstit novi te sve ponovno zanitnati.
Mislim da je sve pricvrsceno na istu foru i kod volva.
Uglavnom, jeftinija i jednostavnija opcija je sa smirglanjem i bojanjem.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu  Odgovori  [ 4 posta ] 

Vremenska zona: UTC+02:00

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: