Sad kad sam primijetil da ima za skinut letak Volvo kluba Hrvatska sjetil sam se nečeg kaj me muči još od kad sam videl letak. Kao prvo, nemojte nikaj od ovog shvatit osobno jer ne znam niti 'ko je delal letak niti 'ko sve je sudjeloval u izradi istog (nit me zanima)...
Kao drugo i ono kaj me muči je to da taj 'letak' ne izgleda kao letak nego više kao neka vizitka i ono najvažnije: ne vidi se 'kaj je pjesnik time htel reči'. Samo da obratim pažnju da izgled samog letka: ova pozadinska boja je nepotrebna jer malo preveč 'guta' boje na printeru. Isto tak nije dovoljno izražena sama riječ VOLVO nego moraš čitat da vidiš o čem se dela (kak mi je netko iz kluba rekel: Ne udara u glavu - potpuno opravdano) i samim time odbijaš ljude jer ne vide na prvi mah i možda niti ne čitaju. A možda se najviše i vidi onaj čovac koji u svakog upire prstom i ljudima je neugodno.

Trebali bi nekaj srediti jer stvarno bi trebal počet dijelit te 'letke' po Šibeniku jer počeli ljudi kupovat Volvane malo žešće i u ovim dijelovima Hrvatske.
Kak sam i rekel nemojte me uzet za zlo ali barem razmislite (uprava, predsjedništvo kluba) o promjeni 'letka' i to kompletnog.
Hvala na razumijevanju.
P.S. Molim predsjedništvo kluba da se izjasni, kao i ostale članove kluba da iznesu svoja stajališta o 'letku'.