halo ekipa, pocetnik ovdje, da ne otvaram novu temu, nadovezujem se ovdje,
posto je budzet relativno tanak a ovih V70 sve manje, puno ih je u zhici ili u autokuchama a tamo obicno ne daju ni probnu voznju ni eventualni pregled/dijag. negdje van te zhice/kuce a to mi nije bas neki plus pogotovo kod 8-12 godina starog auta kao sto su ti volvoi V70 koje gledao, tako da sam se preshaltao na privatne oglase i cesce 9 seriju, ...940 karavan tocnije, evo ovako nesto recimo
http://www.njuskalo.hr/auti/volvo-940-k ... as-2416428" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;
pa ako mozhe od iskusnih nekoliko mudrih misli, za potencijalne kupce i novopechene vlasnike 940ke (2.0 turbo), na sto paziti, sta mirisati gledati i sl., sta obicno krepava, sta je boljka na tim modelima?
Na kolika ulaganja bih trebao racunati (opcenito ili u prvoj godini, bilosta napisite sve pomazhe) ako zelim 940ku u top formi

, bez da noci provodim sanjajuci zamjenske dijelove i cudne zvukove iz haube, onako okvirno u prosjeku za takav 15-godisnji primjerak... imam jos jedan u istri isto 2.0turbo ali slabije izgleda, i jedan u velikoj gorici...barem sto se tiche njuskala
Jel bolje traziti 960 modele? ili 850 seriju istih godista(96-7)? ali kad nema puno 850 karavana a bas zapeo za wagone

dok cekam savjete i informacije, citam ovaj topic
viewtopic.php?f=28&t=1619" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false; i mozda jos koju temu sa 650km, rukom i jos nekim iskusnim forumashima, pozdrav