Citat:
Kikac, jel postoji u tvojoj sredini neki Volvo klub ili skupina entuzijasta slicnog naziva?

U principu, bez ljudi koji bi ti pomogli oko odrzavanja/sitnijih popravaka, takav auto bi ti mogao pocet izbijat vise love (a bome i zivaca) nego da uzmes nesto drugo. Pratio sam neko vrijeme americki volvo forum, i citao par threadova o odrzavanju auta. Preko bare se 850ka dobije za kikiriki, ali "dobar dan" na servisu kosta 50usd, a ostalo i po 4x vise. Da li u takvoj situaciji uopce isplati imat takav auto? Pod uvjetom, naravno, da razlozi nisu emocionalne prirode

Nisam pronasao entuzijaste oko mene.Ma to je sitnica neka,ne planiram se rijesiti auta zato sto mi je upalio lampicu a nisam skontao gdje je kvar.Mislim da cu otici na neki otpad i uzeti drugi senzor polozaja gasa i motoric ler gasa.To dobijem za situ ovdje a barem cu moci eliminirati neke stvari(nadam se da necu naletiti na neispravne dijelove).To sa servisom je istina recimo diagnostika u Volvu je 79.99$.Ja nisam isao tamo jer sam pronasao i besplatno.Mehanicari su mrake i zato pokusavam ove sitnice sam skontati i popraviti.Bas mi je zabavo sa auticem nama nikad dosadno

Bolje volim voziti neki europski autic nego americka sranja koja su hrdjava i trose jako puno.Amere je jeftinije za odrzavati,ali neka hvala.Sredim ja volvaca za koji dan bez brige.