Sada je: pon lip 23, 2025 7:26 pm.

Vremenska zona: UTC+02:00

Pravila foruma

OTVARANJE NOVIH TEMA- molimo vas da prilikom otvaranja novih tema u naslovu koristite slijedeće: tip motora,godište, kratak opis problema ( Npr. S40 1.8, 96g, čudan zvuk motora )

Započni novu temu  Odgovori  [ 179 postova ]  Stranica Prethodna 1 ... 7 8 9 10 11 12 Sljedeća
Autor/ica Poruka
PostPostano: čet sij 05, 2012 8:41 pm 
član VKH
član VKH

...ma ja čisto pitam kad se već razglaba o aftermarket tunning djelovima i sl. perfomance stuff ... misli osam da je auto već u garaži i da se šarafa po njemu ... da ne bi bilo da se peče ražanj a zec u šumi ;) ;) ;)

Vrh

PostPostano: pet sij 06, 2012 10:04 am 

Vozi: Civic Aerodeck VTi
hahahahah cim sam video da je tema presla na novu stranu pred ocima sam video postove "aman brate, ne smaraj toliko kad auto jos nisi ni kupio" i otvaram temu i :laughing-rolling: :laughing-rollingyellow:

pazite, vec imam dobar i brz auto i ne ostaje mi se bez njega zbog pucnja na slepo
trazm bolji i brzi auto i zelim da vidim da li je V40 T4 to jer se dijametralno razlikuje po kompletnom vozackom osecaju i karakteristikama od Honde
sto se tice ovog primerka koji merkam vlasnika poznajem licno, njemu se ne zuri sa prodajom, prvi sam na listi kupaca, meni se ne zuri pre nego auto malo detaljnije testiram u eksploataciji, niti mi on dozvoljava da pricamo dalje pre nego se ja uverim da li je ovo auto za mene
dakle skroz je dobra prica, vlasnik je maksimalno otvoren sto se tice stanja auta, tako da mi se ne srlja tek tako kad imam sansu da pogledam dobro, a pritom mi ne gori jer imam cime da se vozim i to sa osmehom na licu
Citat:
A da mi čovjeka nagovorimo na kakvog petaka
850 je ipak malo kvalitetnije izvedbe :D
nemojte me, slab sam na taj rasparni cilindar
krv mi se ledi na zvuk dobrog petaka i sestaka, ail 850 je preveliki auto koji je u kabini bolno ruzan (nhf), na listi top 100 najpouzdanijih u prosloj deceniji x40 je na 15om mestu dok su svi ostali Volvoi daleko iza + na sve to zbog nasih smradova na vlasti, sve preko 2000cm je suicidno subudalasto kupovati zbog cena registracije (poreza na luksuz, matere im se svima naj....)

a po oglasima ima nekoliko T5 koji su prilicno jeftini

Vrh

PostPostano: pet sij 06, 2012 10:58 am 
član VKH
član VKH

Vozi: V70
Imaš t5 i sa 2000 ccm
Ja sam imao s40 doduše dizela i mjenjao za 850 R-a, i da sam ranije znao kakav je 850 auto 40-ku nikad nebi kupovao mada ni ona nije bila loša
Falilo joj je malo konja, auto.je dosta atraktivnog izgleda čak i danas ali...previše je tu plastike i meni je premekan i nježan dok je 850 već nešto
Evo ti primjer Robijevog karavana- velik, jak, sportski, i još k tome karavan kojeg tražiš
Moj mislit da te odgovaram od 40 i nagovaram na 850, nego ti navodim samo moj primjer i moj put kroz oba auta, doduše opet navodim prvi je bio dizel pa nije za usporedbu ali... :D

V70 2.5T AWD 04'-2020-2024
740 2.0i 91'-2022-2024
740 2.3 turbo 90'-2022-...
XC90 4.4. V8 09'-2024-...

Vrh

PostPostano: uto sij 10, 2012 9:11 am 

dok ne donesem nove info o T4, da malo spamujem temu :)
T5 ima zaista bolestan zvuk, doduse, kao i svaki inline 5, ali sama karoserija mislim da je preglomazna
kako se auto ponasa na putu, kakav je sto se kvaliteta tice, kolika je razlika izmedju 2.0 i 2.3 modela...? i tako to :)

ne, ovo ne znaci da se razmisljam o T5 (iako mi je skroz nenormalan auto :)), tim pre sto samo R model izgleda zaista mocno, ostali su kocke sa blagim sportskim smekom (o enterijeru da ne pricam :mrgreen: ), ali me zanima kakav je auto, posto zakljucci na osnovu izgleda spolja mogu prilicno da prevare
moze biti daleko sposobniji od onoga kako izgleda, a moze biti i da je all show no go

Vrh

PostPostano: uto sij 10, 2012 1:34 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: Nissan 350z
Ovaj topic je dokaz da ponekad nije dobro previše razmišljati :lol:.

Vrh

PostPostano: uto sij 10, 2012 1:55 pm 

kad god nisam razmisljao zaj.... sam se :)
ali ne brini, T4 je i dalje ideja, a T5 ostaje neko egzoticno glupiranje

a kad si vec svratio na temu, primetio sam da se prilicno visoko sedi u V40 i da sediste nema opciju spustanja, vec samo nakretanja unazad
sta se moze uraditi po tom pitanju? aftermarket neki, phase 2 sedista...?

Vrh

PostPostano: uto sij 10, 2012 2:05 pm 
Veteran
Veteran

Ja sam za utrke složio Sabelt sic u kojem se sjedi prilično nisko. Ono što je super je da paše na šaraf na originalne Volvo vodilice :).

Vrh

PostPostano: uto sij 10, 2012 2:14 pm 

ma trke... ni blizu odlaska na stazu nistam
sta raditi za daily drive?

Vrh

PostPostano: uto sij 10, 2012 2:17 pm 
Veteran
Veteran

Pa sjedi i vozi. I uživaj u fotelji.

Vrh

PostPostano: uto sij 10, 2012 2:23 pm 

i da se zalepim cicak trakom da ne leptirisem po sedistu :)
cini mi se da ce morati da se baci u potragu za ph2 sicevima

Vrh

PostPostano: uto sij 10, 2012 2:23 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: 850R Estate
Nije to auto za tebe. Još ga nisi kupio, a već si mu našao x stvari koje ti ne odgovaraju, traži dalje.

Traži kompletan auto koji će bit barem 70% po tvom guštu u samome startu...

Vrh

PostPostano: uto sij 10, 2012 2:31 pm 

nasao odavno, zove se Lancer Evo 8-9 :)
i ti si sigurno dugo vagao dali ti crveni autobus odgovara, samo sto nisi razmisljao naglas kao ja

ja trenutno imam viska vremena sto se tice gledanja auta, ne moram da secem stvari na panju i volim da podelim misljenja sa drugima i da cujem tudje savete, iskustva, predloge...
bolje mi je da se raspitam o svemu, da odmerim, da lepo isprobam auto kad vec imam sansu, nego da ulecem usijane glave, a da sa druge strane prodajem auto koji je, znas i sam kakav

V40 T4 kao i svaki auto na planeti ima svoje + i - i ne postoji auto koji ti legne u potpunosti jer pokusavas uvek da spojis dijametralno razlicite stvari
sama koncepcija ovog auta mi prilicno odgovara, ali ima stvari koje treba unaprediti

da me ko pita vezano za sx ili vti, mogao bih mnogo da mu pomognem, volvo je totalno nepoznata materija za mene, a znam da je auto mnogo vise od onoga sto mozes osetiti preko guzice ili sto se da okom spolja videti i zato ovde smaram ljude jer imaju znatno vise iskustva od mene

Vrh

PostPostano: uto sij 10, 2012 3:30 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: 850R Estate
Ma istina stari, sve 5, u pravu si, ali opet ono.... Mislim sve si čuo, sad ili kupuješ ili ne!? :D

Glede Crvenog, hmmm, znaju ljudi iz moje okoline koliko sam ga puta obišao, pregledao, probao + probao x drugih T5 vozila + koliko sam ukupno mjeseci udavio xy ljudi sa pitanjima di, šta, kako :D

Vrh

PostPostano: uto sij 10, 2012 3:53 pm 

Citat:
Ma istina stari, sve 5, u pravu si, ali opet ono.... Mislim sve si čuo, sad ili kupuješ ili ne!? :D
nisam :)
nisam jos lepo cuo sta volvo v40 t4 ima da kaze :)
Citat:
Glede Crvenog, hmmm, znaju ljudi iz moje okoline koliko sam ga puta obišao, pregledao, probao + probao x drugih T5 vozila + koliko sam ukupno mjeseci udavio xy ljudi sa pitanjima di, šta, kako :D
i opet ima ne bas malo stvari koje mu zameras :), ali si ga ipak kupio na kraju jer si zakljucio da se vidis za tim volanom
Citat:
bas to, tri (deset) puta meri, jednom seci :), posebno sto ne vozim golf 4 tdi, vec redak i dobar auto
a duboko verujem da si i ti bio u istoj dilemi jako dugo vremena jer si sa odlicnog auta trebao da predjes na neki drugi, bitno razlicit

situacije su nam bezmalo iste (zanemari malo kg, ks, ccm vise i 1 cilindar vise) i znas koliko lupam glavom o zid :)
no, verujem da ce to jedno visesatno druzenje sa autom iskristalisati
dotad mogu samo da citam, gledam i smaram :)

Vrh

PostPostano: uto sij 10, 2012 3:54 pm 

Citat:
nisam :)
nisam jos lepo cuo sta volvo v40 t4 ima da kaze :)
Citat:
i opet ima ne bas malo stvari koje mu zameras :), ali si ga ipak kupio na kraju jer si zakljucio da se vidis za tim volanom
Citat:
bas to, tri (deset) puta meri, jednom seci :), posebno sto ne vozim golf 4 tdi, vec redak i dobar auto
a duboko verujem da si i ti bio u istoj dilemi jako dugo vremena jer si sa odlicnog auta trebao da predjes na neki drugi, bitno razlicit

situacije su nam bezmalo iste (zanemari malo kg, ks, ccm i 1 cilindar vise) tako da znas koliko lupam glavom o zid :)
no, verujem da ce to jedno visesatno druzenje sa autom iskristalisati
dotad mogu samo da citam, gledam i smaram :)

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu  Odgovori  [ 179 postova ]  Stranica Prethodna 1 ... 7 8 9 10 11 12 Sljedeća

Vremenska zona: UTC+02:00

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: