Sada je: uto srp 22, 2025 3:06 pm.

Vremenska zona: UTC+02:00

Započni novu temu  Odgovori  [ 24 posta ]  Stranica Prethodna 1 2
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: čet ruj 13, 2007 10:41 pm 
Veteran
Veteran

Citat:
Citat:
Nisam siguran koje su dimenzije spijunaze, ali svi sve spijuniraju, pogotovo u F1.
Bila bi steta za Mclarena, ipak je obiljezio F1.
Kakva šteta ak su zaista špijunirali, jadno za njh da su se tak nisko spustili da s tim prljavim igrama dođu do pobjedničkog bolida i smiju se drugima u lice, ak su krivi treba ih maximalno kaznit :D

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet ruj 13, 2007 11:30 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: Volvo 850 2.0 GLT
Ne kuzim Zlaya, kaj imas pik na mene!

Spijunaza je uvijek prisutna, kada je u Ferrari dosao Schumi, malo su se smirili, posto su tada mogli dosta toga raditi(jedna od velikih kvaliteta Michaela).
Ako malo pratis F1, primjetit ces nevjerojartnu slicnost bolida u zadnje vrijeme. Da, posotje propozicije, ali bas da su tolikao isti, a tek spijunaze kod setupa bolida.

850 GLT 2.0 T(urbo)5

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet ruj 14, 2007 6:44 am 
Veteran
Veteran

Vozi: V-iše ništa40
Rasplet je sljedeći, Mclaren je bez bodova, kažnjen sa 100 mil $ a vozačima ostaju bodovi i bore se za naslov.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet ruj 14, 2007 8:44 am 
Veteran
Veteran

Vozi: Audi A4 8W
jeeeeeeeeeeee nek su odjebali SMRADOVE ,ja bi josh i alonsu i kmici oduzeo bodove :evil: :evil: :evil: :evil:

Zadnja izmjena: gonzo, dana/u pet ruj 14, 2007 9:01 am, ukupno mijenjano 1 put.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet ruj 14, 2007 8:46 am 
Veteran
Veteran

Preblago, oduzet bodove i vozačima, baš me zanima jel se sad Ron Denis smije onak kiselo,podne mu je,hebiga naravno da svi sve špijuniraju al su oni prvi popušili, treba ih kaznitii i svakog ko to radi pa bio to Ferari,Renault ili Mclaren, ipak tu timovi ulažu strahovit novac i sad da se netko dočepa na takav način tih podataka i još ktome ih iskoristi u razvoj svog bolida koji je bio zadnjih par godina čista pušiona, ma molim te tek sad je izašlo kolko su bili jadni ovih par godina unazad da su se morali poslužit prljavom igrom da nešto postignu a to što je to Mclaren, pa treba se znat neki red i mislim da će se svi zapitat kako dalje, oni će bit primjer drugima i neka zaslužili su to ak je sve to istina.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet ruj 14, 2007 10:14 am 
Veteran
Veteran

Citat:
Preblago, oduzet bodove i vozačima, baš me zanima jel se sad Ron Denis smije onak kiselo,podne mu je,hebiga naravno da svi sve špijuniraju al su oni prvi popušili, treba ih kaznitii i svakog ko to radi pa bio to Ferari,Renault ili Mclaren, ipak tu timovi ulažu strahovit novac i sad da se netko dočepa na takav način tih podataka i još ktome ih iskoristi u razvoj svog bolida koji je bio zadnjih par godina čista pušiona, ma molim te tek sad je izašlo kolko su bili jadni ovih par godina unazad da su se morali poslužit prljavom igrom da nešto postignu a to što je to Mclaren, pa treba se znat neki red i mislim da će se svi zapitat kako dalje, oni će bit primjer drugima i neka zaslužili su to ak je sve to istina.
Slazem se, ali sjecas se kaznjavanja Michaela zbog jebene daske?
Kriteriji nisu ujednaceni i ovise o trenutnom raspolozenju te utjecaju pojedinih momcadi.

850 GLT 2.0 T(urbo)5

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet ruj 14, 2007 7:00 pm 
član VKH
član VKH

Vozi: volvo a kaj bi drugo
Citat:
Citat:
Slazem se, ali sjecas se kaznjavanja Michaela zbog jebene daske?
Kriteriji nisu ujednaceni i ovise o trenutnom raspolozenju te utjecaju pojedinih momcadi.
Kao da se nezna koju momčad favorizira Berni :!:

WG-tjuner
Raskapam tuđe 850-ke ko da su moje!
Koji puta uspijem nešto i popraviti!

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned lis 21, 2007 8:15 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: V-iše ništa40
Evo neočekivani, ali zasluženi, svjetski prvak. :D :D :D Svaka čast Kimmi. :wink: :D

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon lis 22, 2007 12:12 pm 
Veteran
Veteran

Citat:
Evo neočekivani, ali zasluženi, svjetski prvak. :D :D :D Svaka čast Kimmi. :wink: :D
Bez greske cijelu sezonu, cisto, precizno, hladno, pravi skandinavski vozac! :lol:

I jos k'tome za najbolju momcad, Ferari! :wink:

850 GLT 2.0 T(urbo)5

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu  Odgovori  [ 24 posta ]  Stranica Prethodna 1 2

Vremenska zona: UTC+02:00

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: