Upravo se vratio sa testne vožnje ovog "drugog" sa 190000 km (sada ima već 194000 km). Što se tiče opreme nisam još sjedio u boljem... auto ima sve... zakretni xenon s lećom, BIS, sportivo volan, cajgere sa debelim krom rubom... ALI...
Na probnu vožnju smo išli tako da je čovjek vozio a ne ja

Skužio sam i zašto je tako jer je jako kočio na svakom ležećem ili rupi... na moju sreću jednu je previdio i auto je lupio pošteno tako da su je očito htio prikriti da su mu amortizeri pri kraju ili što već. Auto je izvana ogreban na dva mjesta i to u oba slučaja veličine muške ruke. Felge su poglodane i odljepljene ako me kužite... koma. Unutra koliko sam vidio ima apsolutno sve ali po mraku nisam uspio najbolje vidjeti opće stanje... znam samo da su mi kožna sjedala bila koma jer imaju onu "glatku" crnu kožu i bila su hladna... nije to za mene. Onaj prvi ima sivu kožu koja je dosta grublja i kad je već koža neka bude takva. Tako da... ovaj crni od cca 82.000 kn po meni ne vrijedi toliko i s obzirom u kakvom je stanju i tko ga vozi, ne bi dao za njega više od 10.000€. Povijest auta je da je lik dobio taj auto od neke firme kao podmirenje duga... ahhhhh Uzeo sam broj šasije, navodno je servisiran u Baotiću i zadnji servis mu je bio u RIS-u. Pohvalio je servis u Varaždinu jer im je on šogor ako sam dobro skužio
Ako ću uzeti jednog od ova dva onda će to biti onaj prvi čije sam slike i stavio na početku... auto za ovog izgleda kao novi iz salona, točno se sjećam felgi koje su na njemu kao nove a i ima nove prednje i zadnje kočnice. Samo da je još spustiti cijenu.. jer auto samo što nije na servisu od 160000km i treba nove zimske gume pa je to dodatnih cca 7.000kn.