Citat:
Citat:
Citat:
Koja tocno razlika u kvaliteti?
Da sad i ja tebe pitam:Ti si vozio mondea 3 godine kao i S80 pa znaš koja je razlika u kvaliteti

Upravo suprotno. Ja NE tvrdim nista, jer nemam nikakva iskustva sa Mondeom osim jedne voznje

Al nekako imam osjecaj da ni ostali "sudionici rasprave" nemaju puno vise, pa iznose tvrdnje...
Eto čovjek stavi oglas i razvije se diskusija. Osobni je stav svakog pojedinca da voli određenu marku automobila. Vozio sam se u par Alfi i auti su mi koma, od same izrade izvana gdje nijedan lim nije jednako podešen, svi razmaci su drugačiji, djeluje mekano i nekvalitetno ali kolegi s posla Alfa je pojam. Sve je to i on primjetio ali i dalje to mu je super auto. Ja ga osobno nikada ne bih kupio a on bi. Stvar ukusa. Komentiranje cijene je uvijek isto. Ako prodaješ, daješ jeftino a ako kupuješ sve ti je skupo. Uspoređivanje marki automobila je nezahvalno. Ovo je Volvo forum i ovdije je većini ta marka automobila najdraža. Stavi oglas za volvo na bilo kojem drugom forumu i dobit ćeš istu stvar. Trebali smo se zadržat na čistoj prodaji i sve OK.
Što se cijene tiče kod nas su automobili j.... skupi ma šta god grim tvrdio. Ako hoćeš gledat samo cijene možda i nema prevelike razlike ali kad sagledaš cijelu sliku onda je razlika velika. Usporedi i prosječnu plaću države u kojoj gledaš novi auto i našu i dobit ćeš pravu sliku. Ako je kod nas kredit za auto 30% plaće a vani 10% onda koliko te taj auto dođe. Jednako ali zato ti je kvaliteta života drugačija.
Svatko sam odlučuje kome je šta prilika. Ako smatraš da nije nećeš se javit za kupnju auta i to je to. Nitko te ne može natjerati da ga kupiš ako nećeš.
Spajo sretno s prodajom.