Auto nije bio razbijen i na njemu je originalna boja, sto se moze vrlo lako provjeriti. Motor je odlican, redovito odrzavan a cak uvek i pre vremena je menjano ulje, filteri,...
U auto je u zadnjih par meseci dosta ulozeno vec sam pisao o tome, letva volana, nosaci motora ,zadnji amortizeri, prednje gume nove, modul ventilatora hladjenja zajedno sa ventilatorom,.... samo to sve me je doslo debelo preko 1000€.
Mozete pogledati sami po svim oglasima u HR, mislim da je moja ponuda,cena od svih volva S80 2,5 tdi naj povoljnija u HR, a s time da je na njemu originalna kilometraza i ako zvuci 416000km puno, ali za taj auto nije nista posebno ako se redovito odrzava tada prelazi preko 800000km, provereno jer znam poznanika sa starijim volvom v70 sa istim motorom 2,5 tdi i on ima predjenih 750000km i motor je savrsen.
To sam vec spominjao da je nemguce da isti modeli s80 2,5tdi koji se prodaju po oglasima u HR imauju oko 200000km i to sa starosi 12 do 10 godina, stim da znamo da u HR nije prodalo niti 10 komada novih Volvoa S80 od 1999 do 2001, nego su svi uvezeni sa ogromnom kilometrazom a posle je skidana. Ali iz izskustava nasi ljudi vise vole da kupe auto sa skidanom km nego originalnom, a da ne govorim o tome kako su kod nas podcenjeni Švetski automobili Saab i Volvo. Nasi ljudi ce radje voziti nekog drkavaog Renaulta, a ovdje oko Rijeke Fiata nego Volva ili Saaba. jer po njihovom da za te njihove aute ima dijelova...pa ljudi onda i dalje vozite drkavog npr (omiljen auto u RI)Fiat punta 1,2 iz 2002 i platite ga oko 3000€ i menjajte stalno neko sranje na njemu, a kad vas neko opizdi onda ce te se mozda osvjestiti, a tad mozda bude preksno jer nema nikakve zastite i nema sto da vas stiti.
Ja previse volim sebe da bi tako sebe ugrozavao i znam koje sutave sigurnositi ima s80, performase, konfor, udobnost, zato sam ga i kupio.
Ako nekog nesto zanima oko mog volvoa slobodno pitajte, sve je trasparentno, a pravom ljuditelju volva dajem jos dodatni poust od 100€...
|