Dečki moji stvarno mi nije jasno o kakvim vi cijenama pričate i za koja godišta. 5000€ ili tako neke svote su smiješne za ovakav auto, rađe ću ga onda pokloniti nego prodavati. Za te novce ne možeš kupiti niti Corcu, Polo ili slične pizdarije stare po 5-6 godina, a da ne govorim nešto bolje.
Pa ovaj auto je nov koštao 40.000€ ima svu moguću opremu, uredno je servisiran, gražiran, u klasi je Mercedesa C, A4, BMW 3, Passata koji novi koštaju kao i Volvo, a sada kada je polovan bi trebao vrijediti kao Dacia.
Pa probajte kupiti 2005. Mercedes, Audi ili tako nešto.
Kao sljedeće, ovaj motor nije uopće slab i ide sasvim lijepo, a kako ima plin cijena prijeđenih 100 km je prosječno od 45-60 KN, što je i niže nego prijeđenih 100 km sa D5 ili jednako.
Ja s autom, motorom ili plinom nisam imao nikad nikakvih problema, a razlog tome je što auto redovito servisiram i ne ugrađujem nekakve dijelove čudnog porijekla, već provjerene dijelove poznatih proizvođača, kao što je i plinska instalacija ugrađena LANDIRENZO i od prvog dana sve radi savršeno, kompjuter nikada nije javljao nikakve greške, kao što zna biti slučaj da svijetli lampica od motora, a ekipa misli da je to normalno jer su ugradili plin.
Nadalje, Volvo je i postao poznat po svojim Benzinskim motorima, a ne dizelašima, i uvijek su bilo pouzdani i trajni. Ovaj motor je 2.4 od 103Kw 140KS, a ne kao danas 1.4 sa 96Kw i 130KS. Baš me zanima koji će duže
Po mom mišljljenju, a i dosadašnjem iskustvu VolvoS60 je daleko bolji auto od svoje konkurencije, a cijenom rabljenih jeftiniji, ali smatram da ga ipak ne bi trebalo poklanjati, već prodati za neku normalnu cijenu koja je za takva vozila.