Sada je: sub svi 24, 2025 6:18 pm.

Vremenska zona: UTC+02:00

Započni novu temu  Odgovori  [ 7 postova ] 
Autor/ica Poruka
PostPostano: ned kol 21, 2011 9:35 am 

1. Kupujem gumu koja ide oko sofersajbe, odnosno izmedju sofersajbe i one ukrasne letvice, jer sada imam tamo 1cm lufta, a ta guma mi se unistila. Pa ako neko nesto zna kako i gdje nabaviti ili mozda nesto za zamjenu toga molim vas pomagajte.

2. dalje one plastike kod vratiju sto stoje gdje se otvaraju vrata (sva vrata, sam prednji podizaci)

3. i prednju kokpit plocu koja je ispod sajbe a da nema nikakvih pukotina moja je sva ispucana

4. poklopac na prednjem spojleru gdje je kuka za vucu

5. original magleke sa nosacima

Hvala unaprijed i pomagajte

Vrh

PostPostano: ned kol 21, 2011 7:41 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: Mazdu 4x4
ovo pod točkom dva, daj to malo razloži. Pod točkom tri se pojavilo riješenje za krpanje toga, ima neko tko to radi i navodno izgleda sasvim dobro. ovo oko prozora...guma...jel nije ona skupa s lajsnama?

Vrh

PostPostano: pon kol 22, 2011 12:12 am 

pod dva - to su one platike gdje je ona rucica za otvarat vrata i ujedno tamo dodje onaj prekidac za podizanje prozora,
a za ovu gumu to tocno neznam dal ide sa lajsnama ili ne, jer kada se auto farbao oni su mi to maknuli jer je bilo trulo, to bi volio saznati sto je i kako to dolazi. . .

Vrh

PostPostano: pon kol 22, 2011 9:47 am 
Veteran
Veteran

Citat:
pod dva - to su one platike gdje je ona rucica za otvarat vrata i ujedno tamo dodje onaj prekidac za podizanje prozora,
a za ovu gumu to tocno neznam dal ide sa lajsnama ili ne, jer kada se auto farbao oni su mi to maknuli jer je bilo trulo, to bi volio saznati sto je i kako to dolazi. . .
Aha. Lajsne su skupa s gumom. Barem na ovom koji je meni u dvorištu a to je kakti noviji model. Mislim da je i na starom tak. Za te plastike pitaj Dugog. Možda ti ih da. Svima hoće dat osim meni, kad meni treba pumpa za benzin i moj čovjek ga nazove onda se potumpla pa ja odem i kupim za 500 kuna.

Vrh

PostPostano: pon kol 22, 2011 10:48 am 

Evo i slikica pa da vidite sto je i kako na stvari

slika
slika
slika
slika

Vrh

PostPostano: pon kol 22, 2011 10:59 am 
član VKH
član VKH

Vozi: 740 GL ,1989......S90 3.0 24v
Citat:
Citat:
Aha. Lajsne su skupa s gumom. Barem na ovom koji je meni u dvorištu a to je kakti noviji model. Mislim da je i na starom tak. Za te plastike pitaj Dugog. Možda ti ih da. Svima hoće dat osim meni, kad meni treba pumpa za benzin i moj čovjek ga nazove onda se potumpla pa ja odem i kupim za 500 kuna.
Pumpa nije kod mene nego u Jaski :cry:

Volvo for Life

Vrh

PostPostano: pon kol 22, 2011 11:02 am 
Veteran
Veteran

Citat:
Pumpa nije kod mene nego u Jaski :cry:
Nema veze, netreba mi više. Kupio sam novu, zamjensku za mercedes. Ajd sad, idem dalje gledat sve kroz novce kak mi je neko reko.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu  Odgovori  [ 7 postova ] 

Vremenska zona: UTC+02:00

Trenutno korisnika/ca: Lucas i 3 gosta.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: