Citat:
Citat:
Ja mislim da je stvarno i genijalno. Ujedno pitanje: zna li netko podatak koliko koševa je neki profić (bilo tko) ikad dao zaredom sa slobodnog bacanja. Kad sam imao 15 godina za okladu sam zabio 360+...toliko je bilo dovoljno. Mogao sam još..., a znao sam lika koji je to radio bolje od mene...
cak mislim da je veliki dirk ove godine oborio rekord ali nije to 360+ ko ti..nekih 30-40-tak..
al jebi ga tekme je nekaj drugo..uspuhan si nabrijan si..sve lose kad se moras koncentrirati i biti miran..
tvojih 360+ je fakat genijalno..u stvari mislim da bi to bilo za guinesovu knjizicu..

Tekma je nekaj posve drugo. Nisam bio baš neki hakler, ali imao sam odličan šut s gotovo svih pozicija. Osim toga ovo je bilo u potpunom miru sa slobodnjaka, dakle možeš se koncentrirat, a tu je i protivnik pa si motiviran. Još uvijek imam i 2 živa svjedoka

. Jedan od njih je ubacio tek malo manje od mene, a ja sam zabio još desetak, ali onda više nemaš motiv...
Ovo gore, ako pažljivo gledaš, vidiš da ne pogađa svaki put isto mjesto na mreži, dakle nije fake.