alo lijudi!
auto je upalija!!ahahaha
eto sad ozbiljno.pozdrav svima.
eto gotova generalka nemam slika jer sam imao dan i pol za sastavljanje.uglavnom radi ko...mmm recimo fen za kosu.ne čuje se ni ma baš ništa,mrak! miran ko ugašen,ulje čisto ko suza ,milina kako radi nikaki novi mu nije ravan.

sve čisto odmaščeno i oprano,ćčašice razrađivane (uff pun k...)očiščene klipnjače ,karter u lužini,glava ispolirana ,sijedišta ventila( kod nekog picajzle od tokara(prijatelj)) , itd ... prošlajfo sam i 8 navoja na poklopcu ventila(glavi) pa sam morao urezivati od 8 mm.izjebo sam se malo al sad mi je drago.čak je i radio kad sam ga upalio oko 40 min bez šipke ulja(zaboravio sam je zavidati i montirati) a nisam ni primijetio(dok je nisam vidio na stolu)
uglavnom se isplatilo,sad je ok. OSIM jednom sam pisao da okretaji ne padaju odmah kada se pusti gas , kasne koju sekundu , neznam šta je to ak ima koja idea...samo dajte.
ne padaju ni sada.ide mi to na nerve.hibrid radi savršeno(malo ludo al ok) katalizatora nema,intercooler je na putu i silikoni plavi od 3",injektori od 440cc ,regulator pritiska benz,ac pumpa od 255 lit...uf dosta nemrem više pisat.evo neka slika.

a malo sam se i poigrao sa unutrašnjošču (ne malo to sam stvarno razbio jaja...svaki gumb,lampica....)
a i xenone plave sam ugradio plave od 8000 k
sad sam vam napunio jaja, laku noč svima.