Bok ekipo,
ovak, pojavila mi se danas poruka "engine system service required".. poruka se pojavljuje i dalje, tj svaki puta kad upalim auto.. na autu nema nikakvih razlika u performansama, sve šljaka kao i prije, volvač i dalje leti
ugl, poruka se pojavila nakon što sam ga u prvoj potero prek 4000 okretaja, možda do crvenog, nisam zicer (motor je bio na radnoj temperaturi, a situacija je tak zahtjevala:( ) i nakon niti minute upalila mi se lampica sa tom porukom.. na dijagnostiku ovaj tjedan ne stignem, pa ak ko ikakvih iskustava sa time ili ikakvih prijedloga?? nadam se da nije ništa opasno

napomenuo bi još dvije stvari koje bi mogle biti povezane sa ovim problemom.. danas ujutro sam zamjenio žarulje sa bijelim ledicama u kabini i na zadnjim tablama.. auto nije izbacivo nikakve greške, sve je super radilo, a i odlično izgleda 8) a i u zadnje vrijeme, tu i tamo webasto zna pri paljenju ili gašenju malo zadimit tj osjeti se miris sagorene nafte.. tak da neznam ak je možda nešto od tog povezano sa gornjom porukom..
auto inače ima 181000 km, servisiran svakih 20ak tisuća km (iako je servisni interval svakih 30), veliki servis je napravljen na 175000 km, a do sada je auto radio bez nekih većih problema (bila mislim ispala cijev od turbine, leptir gasa zamjenjen te se bio na samom početku webasto odšarafio pa je tu i tamo znao zalupat).. nemojte zamjerit šta sam se malo raspisao, al nadam se vašoj pomoći