Citat:
Citat:
kratko i jasno:
dali netko ima iskustva, da li jedan prosjecan mountain bike stane unutra (ili moram skidati prednji tocak bike-a?)?
pozdrav.
Ne stane, moraš skinuti prednji kotač.
slažem se.
za samo u bunker bez spuštanja sjedala moraš skinuti oba kotača kako je već netko napisao.
ako ideš sa ženom koja ne pedalira (i dva psa) onda ti stane bajk na policu, samo ga uguraš kroz bunker (prtljažni prostor ostane slobodan za pse, prtljagu, što li već. naravno, moraš skinuti prednji kotač. i naravno, kad staviš blatnjavi bajk nakon vožnje u auto sigurno ćeš zasrati krov. to se jednostavno ne može izbjeći. ni psi nisu presretni kad im je bicikla iznad glave. zadnja klupa neupotrebljiva. ugl, nikakvo rješenje.
ispada da te, kao i mene, čeka kupovina krovnih nosača (ja nemam šine na krovu) i nosača za biciklu. :s
gdje povoljno kupiti u rijeci?
imam još jedno pitanje, da li se na v40 t4 (ima onaj spojlerić na 5. vratima) može montirati nosač za bicikle koji ide na peta vrata. čini mi se kao bolje rješenje jer ga mogu lakše skinuti, ne treba nikakav alat, a i bolje mi je tako voziti bajk. stanu 2-3 bicikle. uostalom, na krov ću uskoro morati staviti arjes...
o psi, o žena, o djeca... ne tim redom, naravno