Alooo o čem vi pričate, kud ste Vi zapeli sa primanjem preko 1000 eur i da nebi vozio d5 ...
pa ako ovo shvatiti ko zajebanciju ili ...
Citat:
Poštovani članovi imam jednu dilemu imam priliku uzeti volva S60 2003 godište D5 2.4, pošto gazda kupuje ženi audi Q7 nudi mi volva za 10000 eura auto ima 113000km redovno servisiran i održavan.
Pošto sam vozim yuga za kojeg djelove skupljam po otpadima (da ne bude zablude radim za pristojnu platu) zanimaju me cene servisa volva vaša iskustva sa nabavom delova i sl. Pomozite mi da odlučim dali da pređem sa magarca na konja ili da se držim tovara.
Ima plaču preko 1000 eur, sam vozi jugo za kojeg djelove skuplja po otpadu
Prijatelju ako imaš priliku kupiti takav auto od I vl, uredno sevisiranog i po dobro cijeni, a možeš si ga priušiti, ne znam u čem je problem, nemoj trpat jabuke i kruške u isti koš, yugo je yugo, volvo je volva, no nikako nisu za usporedbnu pa niti kada je riječ generalno o automobilima, nadam se da ti je sad jasnije, a kako taj dotični kupuje q7, vjerujem da je s60 dobro održavan i da se nije štedjelo.
Ako ima 113 000 obavljen je već veliki servis remenja, dakle do 190 000 km si na miru, osim što te mogu dočekat trošak novih diskova, pločica, djelovi ovjesa, nosač motora, ne znam šta bi drugo bilo .... samo toči ...pali ...vozi, a yuga stavi na klocne !!!!