Ajde dodji tamo pa reci da si kupac ili netko ko je stvarno kupac (Hammer) da si želi provjeriti auto u RIS-u ? U biti ko zna dogo leži taj auto tamo pa bi već sad mogli malo omekšati pa možda čak i daju provjeru mada sumnjam
@Mirjo - sorry - gledal sam !
Činjenica je da d5 uz pravilno održavanje treba raditi pola milje ko iz pichke, no isto tako je vrlo često pravilo da iz ITA auti imaju puno više km nego što je na satu, i u pravilu se kupuju od lizing kuće zbog popusta na količinu tj.- princip 10+1 gratis
Ne znam dal sam već pisao negdi, ali u jednoj autokući sam došao kad su stigli 2 passata na labudici recimo u ponedeljak, na satu je jedan imao nekih 280 000 km, auto star niti 3 god, uredno je za 3 dana bio u salonu sa 93 000 km (nemojte me točno držat za rječ), sa urednom servisnom knjigom, i ono najbolje što nemreš skužit da ima 280 000 km jer je em održavan, em su zmjenili naslon za ruku, gumice papučica itd itd ... a priča prodavača svigdje ista, mi nismo skidali km to je protuzakonito, ako je tko prije nas skidao mi za to nemožemo garantirati, ali vidite auto u kakvom je stanju ... ne vjerujm da je itko skidao km