Sada je: sub svi 24, 2025 5:34 pm.

Vremenska zona: UTC+02:00

Započni novu temu  Odgovori  [ 23 posta ]  Stranica Prethodna 1 2
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: v70 d5 2004
PostPostano: sri sij 19, 2011 1:04 pm 

Ja sam isto gledao kod erbera kad sam trazio auto i koliko sam pricao sa deckima tamo (i koliko se sjecam) auti dolaze iz Italije i oni ih kupe od leasing kuce. Pri tome moraju uzeti vise komada da bi dobili dobru cijenu. Rekli su da nema nikakvog problema da se auto pregleda u servisu, pogotovo ako je volvo u pitanju buduci da je moto ris jako blizu.

Vrh

PostPostano: sri sij 19, 2011 4:03 pm 
član VKH
član VKH

Ajde dodji tamo pa reci da si kupac ili netko ko je stvarno kupac (Hammer) da si želi provjeriti auto u RIS-u ? U biti ko zna dogo leži taj auto tamo pa bi već sad mogli malo omekšati pa možda čak i daju provjeru mada sumnjam :D

@Mirjo - sorry - gledal sam !

Činjenica je da d5 uz pravilno održavanje treba raditi pola milje ko iz pichke, no isto tako je vrlo često pravilo da iz ITA auti imaju puno više km nego što je na satu, i u pravilu se kupuju od lizing kuće zbog popusta na količinu tj.- princip 10+1 gratis :D

Ne znam dal sam već pisao negdi, ali u jednoj autokući sam došao kad su stigli 2 passata na labudici recimo u ponedeljak, na satu je jedan imao nekih 280 000 km, auto star niti 3 god, uredno je za 3 dana bio u salonu sa 93 000 km (nemojte me točno držat za rječ), sa urednom servisnom knjigom, i ono najbolje što nemreš skužit da ima 280 000 km jer je em održavan, em su zmjenili naslon za ruku, gumice papučica itd itd ... a priča prodavača svigdje ista, mi nismo skidali km to je protuzakonito, ako je tko prije nas skidao mi za to nemožemo garantirati, ali vidite auto u kakvom je stanju ... ne vjerujm da je itko skidao km :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPostano: sri sij 19, 2011 10:49 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: V40 2.0T i V 70 D5
Ima slučajeva da ljudi daju svoje aute pod račun za drugi rabljeni i ima slučajeva da i na tom koji je bio reg. u hr.skidaju km.Na tehničkom ima zlatnih podataka o kilometraži.A još kad bi vidjeli slike s pol.zapisnika iz promet.nesreća...

Vrh

PostPostano: čet sij 20, 2011 11:29 am 
Veteran
Veteran

ma neka auto ima 250 000
al da znaš šta je na autu rađeno
kad sam bio gledat v70 d5 u zg (japanska vozila) motor radi uzas

a činjenica je da nema baš na trzištu puno rabljenih v70 D5

Vrh

PostPostano: čet sij 20, 2011 6:04 pm 
Veteran
Veteran

Citat:
Ajde dodji tamo pa reci da si kupac ili netko ko je stvarno kupac (Hammer) da si želi provjeriti auto u RIS-u ? U biti ko zna dogo leži taj auto tamo pa bi već sad mogli malo omekšati pa možda čak i daju provjeru mada sumnjam :D

@Mirjo - sorry - gledal sam !

Činjenica je da d5 uz pravilno održavanje treba raditi pola milje ko iz pichke, no isto tako je vrlo često pravilo da iz ITA auti imaju puno više km nego što je na satu, i u pravilu se kupuju od lizing kuće zbog popusta na količinu tj.- princip 10+1 gratis :D

Ne znam dal sam već pisao negdi, ali u jednoj autokući sam došao kad su stigli 2 passata na labudici recimo u ponedeljak, na satu je jedan imao nekih 280 000 km, auto star niti 3 god, uredno je za 3 dana bio u salonu sa 93 000 km (nemojte me točno držat za rječ), sa urednom servisnom knjigom, i ono najbolje što nemreš skužit da ima 280 000 km jer je em održavan, em su zmjenili naslon za ruku, gumice papučica itd itd ... a priča prodavača svigdje ista, mi nismo skidali km to je protuzakonito, ako je tko prije nas skidao mi za to nemožemo garantirati, ali vidite auto u kakvom je stanju ... ne vjerujm da je itko skidao km :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
kad auto ima manje od 120000 na satu, jednostavna provjera... pogledas vodenu pumpu... ak je originalna, originalni su km... ak nije, auto ima prek 150 sigurno ;)

pitanja u vezi arhitektonskog projektiranja, legalizacija i sl...
http://gradecki-projekt.hr/" onclick="window.open(this.href);return false;

Vrh

PostPostano: čet sij 20, 2011 6:43 pm 
Veteran
Veteran

oni ti kazu mi smo napravili veliki servis
al ne i gdje su ga napravili :mrgreen:

Vrh

PostPostano: čet sij 20, 2011 8:11 pm 
član VKH
član VKH

Ja znam masu ljudi koji kad bi trebali recimo govorim generalno mjenjati vodenu pumpu na 90/120 tkm je ne mjenjaju jer kao bude zdržala, pa onda takav auto ima original vodenu pumpu i dalje od tih 120 tkm ...a isto tako, možeš ti opet metnut novu original pumpu tak da nije to baš neko mjerilo, osobno sam protivnik kupnje očigledno izvoženog auta iz uvoza, no ako je auto uredan, pritom mislim na očuvanost interijera i ako je dozvoljeno provjeriti si auto u sevisu čisto iz razloga da znaš koji te troškovi odmah očekuju, zašto ne, rega se, porješi se ulaganje u njega i dalje si miran, eto primjer je vaš v70 koji je dožao iz Ita i dan danas fino ide, zar ne ?

Vrh

PostPostano: čet sij 20, 2011 10:35 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: V40 2.0T i V 70 D5
Ma nije bed ako stari auto ima kilometera,pa to je realno.Ikod nas se vozi i nabija kilometraža,ali buraz,nemoj mi lagati i muljati!!!Od tebe rade budalu,a u tvojim očima su oni lopine!Reci istinu i prije ću nešto kupiti nego kad lažu.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu  Odgovori  [ 23 posta ]  Stranica Prethodna 1 2

Vremenska zona: UTC+02:00

Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 4 gosta.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: