Ma neeeeee.. nisam mislio sad baš toliko puno
Uglavnom ono što si i sam nabrojao iliti ovako:
Svo remenje
Sve španere (natezače i klizače)
Simeringe radilice i bregaste
Remenice alternatora i radilice
Dakle, to je ono što bi bilo dobro i pametno.
Jer gledam kroz pult šta se sve ljudima događa, pa mi nekako to sve postalo logično.
Obično sam i ja sam prije ljudima htio ušparati koju kunu, pa sam sve to upola, čak i bez pumpe vode.
Onda sam malo odrastao, pa vidio da je i ona bitna (ovisi kako na kojem autu, recimo kod mene na mojem nije neki faktor),
pa sam počeo i te pumpe nuditi, da bi sad na kraju dok sam još malo odrastao počeo nuditi sve što je gotovo povezano jedno s drugim.
Pa iako kanalno remenje i španeri nisu usko povezani sa pogonskim sklopoom rmena iliti zupčastim, remen kao guma ima sovj vijek trajanja i kako god kanalno remenje (kao) nije toliko bitno, treba ga mijenjati, pa shodno tome i elemente po kojima se vozi, a to su njegovi španeri i remenice ili najbolje rećeno, sve što u sebi ima neke veze sa ležajevima ili rade na tom principu.
U svakom slučaju, kako god, nadam se da će ovo imati odjeka kod korisnika i da će dobro razmisliti kada će raditi veliki servis, jer se ne zove badava veliki
A i često puta majstori žele izaći u susret i pomoći na financijski način da se ne mora previše ulagati, ali kako si i sam rekao, bolje uložiti danas više, da ne bude još više sutra

, a eto, nadam se da će (od kako sam se ovdje prijavio) moji savjeti biti dobro korišteni i bez obzira na sve moguće upite, nitko ne treba misliti da mi je tlaka odgovoriti i na neku možda bizarnu stvar, jednostavno pitajte i ako znam, drage volje ću to podijeliti sa svakime od vas.