Citat:
Citat:
No ima nekih naznaka za nove motore ,čisto Volvove
http://www.autocar.co.uk/News/NewsArtic ... rs/253737/" onclick="window.open(this.href);return false;
E, vec mi se sere od tih stalnih pametovanja velikih glavonja u Volvu. Kakva su to sad sranja da "moraju prestat kopirat njemce", sad se odjednom treba "fokusirat na luksuz" i "ne bit toliko sportski vec se okrenut prakticnom". I onda biser na kraju: "high values for human beings, strong social security and welfare. We don’t have to be the same size or have the same package."... Ko da slusam lokalni ogranak mladezi HSU-a
Najbolje da Volvo lijepo pocne pravit kombije sa SDI motorima. Di ces prakticnije, jednostavnije, nesportskije?
Definitivno se slazem, i meni je stvarno dosta komentara od kojekakvih "strucnjaka" (nazalost znam jednog iz Autokluba i lik je jedino dobar s engleskim i njemackim jezikom).
Po meni je Volvo jedna od najboljih alternativa svabama bas iz razloga sto slijede svoju filozofiju. Njima sigurno nije problem utrpat neki V10 biturbo sa 600 i kusur konja da bi parirali BMW-u, ali njihova logika je da to covjeku koji namjerava svaki dan voziti Volvo, toliko konja jednostavno ne treba.
Ne ocekujem da se svi slazu s mojim misljenjem, ali po meni, Volvo je za ljude koji cijene dobar auto, ali nemaju potrebe za (admin sorry) preseravanjem.