Citat:
Citat:
Ok Leonardo a kakve koristi ima ovaj forum od tebe
Nemoj se sad uvrijediti na ovo nego nam objasni

ja nisam rekao da od foruma nema koristi, samo da pojedinci ne poštuju druge koliko očekuju da se njih poštuje...
a koja je svrha ovog foruma, jesi li pročitao moje postove jer očito nisi.
dogovaranje meeta u rijeci,savjeti vezani za volva itd... sve to stoji u mojim postovima...
a ti kao član trebao bi na praviti nešto po pitanju učlanjenja drugih u klub, a ne preispitivati ono što nisi u potpunosti proučio (bez ljutnje)!!!
kakvu bi forum trebao imati korist od mene po tvome mišljenju???
E vidiš Leonardo da si ti malo pročitao moje postove kao što ja jesam tvoje(jer se to može tako da klikneš na profil onoga koga želiš i otvoriš sve njegove postove)vidio bi da i ti i ja podjednako
služimo ovdje.
Što se tiče dovođenja članova u klub tu se vjerojatno još dugo nečeš moči mjeriti s mnom
I sad smo mi jednaki ovdje

Nismo

Ja sam platio članarinu(mada nisam to niti trebao jer imam počasno članstvo,no to je neka druga tema)a ti nisi
Smisao zakjučavanja oglasnika smo baš potegnuli iz tog razloga da pokušamo natjerati ljude da budu svi isti a ne da nekima branimo a neki odobravamo korištenje istog.
Jer ruku nasrce iz čega bi se financirao hosting (uz još poneke stvarčice)za ovaj forum na kojem ti možeš tako lijepo pisati i davati savjete(koji su puno puta ok)i zabavljati se