Citat:
Citat:
Igrica je "Sniper ghost warrior".
Gdje mogu pogledati kakva mi je grafička? Procesor je ok i ovo drugo, ali ne znam za grafičku.
Komp je HP nx7400.
http://h10010.www1.hp.com/wwpc/hr/hr/sm ... 35407.html" onclick="window.open(this.href);return false;
a može i u device manageru
integrirana grafulja i malo radne memorije, žao mi je ali

Wolfenstein ili neka strategija poput World of Warcraft bi se još i mogla prožvakat, za Call of duty sam ti već malo u brigi a pogotovo COD modern warfire ili black ops.
Ali jeb ga, ako uzmemo u obzir kada je stroj kupljen nema se tu šta puno za reči, jednostavno ga je malo vrijeme pregazilo. A isto tako, ako smo imalo realni znamo da to nije stvar za koju si netko može priuštiti da ju mijenja "svaki čas" pa da bi bio u trendu. Iako se danas moze naci Lapova za neke normalne novce koji i black ops prožvakavaju bez umaranja, poput ovoga: HP G62-a 15sm
Return to castle Wolfenstein, Call of duty 2, SWAT 4, Collin McRae 3 i 4 i još par sam igrao bez problema, jedino što se mali znao zažariti, tako da si mogao ispeći ćevape na njemu.
Strategije ne volim, samo daj da nekog direktno rokam, he he he, akcija ...
Kupovina novog vjerovatno neće biti tako brzo ( moram prvo nekog Volva riješiti

) osim ako ne krepa. Nadam se da neće tako brzo, stvarno je za sad dobar, s obzirom da sam ga bio zalio i kavom, vodom, padao je, ekran se drži na jednom pantu, palio ga igricama satima,ne gasio ga danima, znao biti dosta dugo bez anti virusa i u 4,5 godine samo jednom rušio Windows-e.