Sada je: pet srp 04, 2025 11:38 pm.

Vremenska zona: UTC+02:00

Započni novu temu  Odgovori  [ 12 postova ] 
Autor/ica Poruka
PostPostano: sub sij 01, 2011 11:34 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: V-iše ništa40
Pošto nisam dovoljno informatički pismen :mrgreen: , molio bih pomoć ako netko ima iskustva sa igricama.
Naime, skinuo sam si igricu sa neta, instalirao i ne mogu je pokrenuti.
Izbacuje mi prozorčić na kojem piše: FATAL ERROR Cannot initialize renderer.
Ustvari, šta sve treba napraviti kad se skine igrica za PC sa neta? Možda nisam dobro nešto napravio, a možda i komp nije dovoljno jak ...
HELP :cry:

Vrh

PostPostano: ned sij 02, 2011 12:05 am 
član VKH
član VKH

Vozi: 850 2.0 plin
Vrlo vjerojatno nešto nisi napravio kako treba. Provjeri dali imaš u kompletu neki file s uputama (slično kao za vadis). Također je moguće da si skinuo fake :shifty:
Igrice su također software, i sigurno rade samo one koje kupiš odnosno imaš orginal instalacijski DVD :mrgreen:

Vrh

PostPostano: ned sij 02, 2011 9:02 am 
član VKH
član VKH

Vozi: V70
imas vjerovatno graficku karticu koja podrzava shader model koji igra zahtjeva, onda pogledaj jel sve u redu sa driverima graficke
jer taj problem ti je vezan striktno za graficku karticu

V70 2.5T AWD 04'-2020-2024
740 2.0i 91'-2022-2024
740 2.3 turbo 90'-2022-...
XC90 4.4. V8 09'-2024-...

Zadnja izmjena: Leonardo23, dana/u ned sij 02, 2011 2:00 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Vrh

PostPostano: ned sij 02, 2011 12:44 pm 
..
..

Vozi: s60 2.4D
a da za početak saznamo o kojoj igrici je riječ, možda bi malo dalje vidjeli.........
obično ima neki text file u kojem piše koja je minimalna konfiguracija na kojoj radi i sl.......

Vrh

PostPostano: ned sij 02, 2011 6:22 pm 
Veteran
Veteran

Igrica je "Sniper ghost warrior".
Gdje mogu pogledati kakva mi je grafička? Procesor je ok i ovo drugo, ali ne znam za grafičku.
Komp je HP nx7400.

Vrh

PostPostano: ned sij 02, 2011 8:19 pm 
član VKH
član VKH

Vozi: V70
imas dosta slabu grafiku
Intel® Graphics Media Accelerator 950
Up to 224 MB shared video memory
a igra relativno nova
i zahtjeva dosta i radne i graficke memorije

V70 2.5T AWD 04'-2020-2024
740 2.0i 91'-2022-2024
740 2.3 turbo 90'-2022-...
XC90 4.4. V8 09'-2024-...

Vrh

PostPostano: ned sij 02, 2011 8:57 pm 
član VKH
član VKH

Vozi: volvo a kaj bi drugo
Ja mislim Iggy da si ti ono tipično naletio:Bum si kupil laptop i sve bum mogal s njim :wink:
Oš malo sutra :!:
Ili ono ide sad tata u dučan da kupi komp malome jer je prošao s pet.
Dobar dan ja bi kupil kompjutor.
A prodavač zadovoljno trlja rike,eto pacijenta da mu uvalimo ono kaj nam najslabije ide :D

WG-tjuner
Raskapam tuđe 850-ke ko da su moje!
Koji puta uspijem nešto i popraviti!

Vrh

PostPostano: ned sij 02, 2011 9:10 pm 
Veteran
Veteran

Citat:
Ja mislim Iggy da si ti ono tipično naletio:Bum si kupil laptop i sve bum mogal s njim :wink:
Oš malo sutra :!:
Ili ono ide sad tata u dučan da kupi komp malome jer je prošao s pet.
Dobar dan ja bi kupil kompjutor.
A prodavač zadovoljno trlja rike,eto pacijenta da mu uvalimo ono kaj nam najslabije ide :D
s

Istina, laptop sam kupio najviše zbog uštede prostora kad smo živjeli u garsonjeri, jer sam maknuo stol, staru kantu i crt monitor te sam smatrao kao da sam kupio kvadrat stana. Komp u svoje vrijeme nije bio ni loš (prije cca 4 godine), a pošto se ne kužim dovoljno, samo sam slušao savjet da nije celeron procesor, što me koštalo znatno više. Mislim da sam ga tada platio oko 7000 kn.
I nije mu namjena bila za igrice, svjestan sam da laptop nije za to, al sad sam trenutno besposlen, pa ....
Niš, budem opet igrao wolfenstein ili nešto iz tog doba, he he he

Onda mi bar dajte savjet za stariju igricu, prvo lice pucačina, po mogućnosti švabe ili sl. samo da nisu roboti i kojekakve nakaze. Return to castle Wolfenstein, Call of Duty i tako nešto ...

Vrh

PostPostano: ned sij 02, 2011 9:34 pm 
..
..

Citat:
Gdje mogu pogledati kakva mi je grafička? Procesor je ok i ovo drugo, ali ne znam za grafičku.
Komp je HP nx7400.
http://h10010.www1.hp.com/wwpc/hr/hr/sm ... 35407.html" onclick="window.open(this.href);return false;
a može i u device manageru
integrirana grafulja i malo radne memorije, žao mi je ali :snooty:
Wolfenstein ili neka strategija poput World of Warcraft bi se još i mogla prožvakat, za Call of duty sam ti već malo u brigi a pogotovo COD modern warfire ili black ops.
Ali jeb ga, ako uzmemo u obzir kada je stroj kupljen nema se tu šta puno za reči, jednostavno ga je malo vrijeme pregazilo. A isto tako, ako smo imalo realni znamo da to nije stvar za koju si netko može priuštiti da ju mijenja "svaki čas" pa da bi bio u trendu. Iako se danas moze naci Lapova za neke normalne novce koji i black ops prožvakavaju bez umaranja, poput ovoga: HP G62-a 15sm

Vrh

PostPostano: ned sij 02, 2011 10:35 pm 
Veteran
Veteran

Citat:
Citat:
Komp je HP nx7400.
http://h10010.www1.hp.com/wwpc/hr/hr/sm ... 35407.html" onclick="window.open(this.href);return false;
a može i u device manageru
integrirana grafulja i malo radne memorije, žao mi je ali :snooty:
Wolfenstein ili neka strategija poput World of Warcraft bi se još i mogla prožvakat, za Call of duty sam ti već malo u brigi a pogotovo COD modern warfire ili black ops.
Ali jeb ga, ako uzmemo u obzir kada je stroj kupljen nema se tu šta puno za reči, jednostavno ga je malo vrijeme pregazilo. A isto tako, ako smo imalo realni znamo da to nije stvar za koju si netko može priuštiti da ju mijenja "svaki čas" pa da bi bio u trendu. Iako se danas moze naci Lapova za neke normalne novce koji i black ops prožvakavaju bez umaranja, poput ovoga: HP G62-a 15sm

Return to castle Wolfenstein, Call of duty 2, SWAT 4, Collin McRae 3 i 4 i još par sam igrao bez problema, jedino što se mali znao zažariti, tako da si mogao ispeći ćevape na njemu.
Strategije ne volim, samo daj da nekog direktno rokam, he he he, akcija ... :violence-sniperprone: :violence-rambo: :violence-uzi:

Kupovina novog vjerovatno neće biti tako brzo ( moram prvo nekog Volva riješiti :wink: ) osim ako ne krepa. Nadam se da neće tako brzo, stvarno je za sad dobar, s obzirom da sam ga bio zalio i kavom, vodom, padao je, ekran se drži na jednom pantu, palio ga igricama satima,ne gasio ga danima, znao biti dosta dugo bez anti virusa i u 4,5 godine samo jednom rušio Windows-e. :techie-hiding:

Vrh

PostPostano: ned sij 02, 2011 11:13 pm 
..
..

haha, omda udri dok vozi majstore. nakon te torture možeš reč da se isplatio.
kad ubodeš nekog volvana naći će se i neka pinkica za drugi komp. jeb ga, zagrabi malo dublje u blazinu, nemoj bit škrt :lol:
btw, veli Jaca da ona vidi neko svjetlo na kraju tunela pa će omda valjda i nas sluge pokorne to svjetlo malo bolje obasjat. Osim ako ona ima opako dobro oko pa vidi bolje nego mi........ :liar:

Vrh

PostPostano: uto sij 04, 2011 8:58 am 
član VKH
član VKH

Vozi: S60 2.4T 2001
Citat:
Onda mi bar dajte savjet za stariju igricu, prvo lice pucačina, po mogućnosti švabe ili sl. samo da nisu roboti i kojekakve nakaze. Return to castle Wolfenstein, Call of Duty i tako nešto ...
Igra se zove "Operation Flashpoint".
http://en.wikipedia.org/wiki/Operation_ ... War_Crisis" onclick="window.open(this.href);return false;
Moci ces je sigurno igrati jer sam je ja igrao na Duronu 900MHz i nevidiji TNT2 ;)
Izgleda (jos uvijek) fantasticno ako se uzme u obzir kada je napravljena i na kakvim konfama radi.
A sto se tice atmosfere u igri...jos uvijek neprevazidjeno (sto se mene tice). AI je ... a vidjet ces sam, npr, naletis na 3-4 vojnika u patroli, zapuca se, 1-2 ti drze glavu zabijenu u travu, a ostali krenu u flankanje ;)

Uglavnom, nabavi, zaigraj...uzivaj daaaaanima :)

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu  Odgovori  [ 12 postova ] 

Vremenska zona: UTC+02:00

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: