Citat:
Čitam ovo i nevjerujem
Ovako:Odluka o zaključavanju oglasnika je donesena od strane predsjedništva i nije bilo govora o njoj na skupštini

Možda se nešto natucalo o tom dok se jelo i pilo ali to nije bitno
Povečanje članarine je bila moja ideja na skupštini i od one nekolicine članova(i da kvoruma nije bilo jer bi valjda trebalo organizirati 17 skupština da se stvori kvorum,te sam stoga i htio povečati članarinu da imamo s čim financirati te skupštine)nije naišla na odobravanje i ja sam odustao od te ideje.
Što se tiče zapisnika sa skupštine bit će

Treba nam malo vremena da sjednemo i složimo ga,jer sorry nismo baš dovoljno učeni da ga znamo sastaviti u sekundi, jedino ak hočete onak:Joža je rekal da bu Francu dal tri jezerače za njegovi kobilu
Ovdje se neprestano puca po predsjedništvu i nekolicini članova kao da u najmanju ruku smo masno plačeni za ovo

Viš i ovo dođe ko izvještaj sa skupštine. I ovo je vrlo korisna informacija, dakle članove kluba se ništa nije ni pitalo oko toga pa je tak onda i neko izrekao laž da su članovi to izglasali i evo problema. Da je odmah tak rečeno ne bi bilo nikakvih problema.
A za taj izvještaj, to je bilo rečeno i prošle godine pa ga nije bilo, ni pretprošle, ne bu ga ni ove i opet dobro.
@svi: ljudi, volvo klub je u besparici, pa dajte tih jebenih 100 kuna i učlanite se svi s foruma, bit će veselije. Evo ja pozivam VONS VKH-a da odobri popuste na članarinu naredna dva tjedna pa da navalite svi. Ak se skupi 300 članova ispeći će i vola.