Sada je: sub srp 12, 2025 10:37 pm.

Vremenska zona: UTC+02:00

Započni novu temu  Odgovori  [ 178 postova ]  Stranica Prethodna 1 2 3 4 5 6 ... 12 Sljedeća
Autor/ica Poruka
PostPostano: ned sij 02, 2011 3:57 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: Mercedes e550
Doveo sam ih ja dosta, a povrijeđen sam kao čovjek i to vrlo!
I u potpunosti se slažem s tobom po ovom pitanju, tema je ograničavanje foruma a konstantno se natuca tih 100kuna članarine.
Ima tu dečki koji su me upoznali i poslovali smo neki i mislim da sam se korektno ponaša na forumu, a da me netko vrijeđa mislim da nisam zaslužio.
Učalanit ću se i platiti i smijati se tim pojedincima, a kao što rekoh nikad više neću oglašavati ovdje na forumu a u mom slučaju to će biti gubitak za ovaj forum jer sam i vlasnik autootpada i sad imam tek jednog volva (nije u oglasniku) a ako Bog da bit će ih i više.

Vrh

PostPostano: ned sij 02, 2011 4:04 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: S60 2.5T summum 2005
Citat:
Kakva god hoćeš pa makar i ta "koja ima slobodnog vremena za gubljenje". Ali nije većina, prebroji. Prethodno što sam napisao ne komentiraš. Samo ono što ti odgovara.
Većina koja je temu vidjela. Da ne bi još svakog ponaosob vukli za rukav. Prethodno ne komentiram jer sam donekle izmijenio i ispravio svoj post te nemam što komentirati jer datumi potpuno štimaju. Da se moglo ranije staviti na forum, moglo je. I da je na skupštini moglo biti više članova, moglo je.

Vrh

PostPostano: ned sij 02, 2011 4:09 pm 
Veteran
Veteran

Citat:
Citat:
Ja nisam nigdje vidio da se nekog naziva bjednikom, žao mi je ak je to neko i između redaka insinuirao.
Citat:
razumijem da nekome treba svaka kuna i to poštujem. A raditi dramu od 100 kuna (odnosno malo više od ove godine) godišnje za nešto što ti se može vratiti višestruko ne razumijem. Niti takve ljude poštujem.
Nije baš nazivanje bijednikom, ali zvuči kao omalovažavanje. U mom slučaju potpuno neumjesno jer ja nikada i nigdje nisam plaćanje članarine naveo kao problem. Ja sam rekao da sam protiv zabrana iz načelnih razloga.
Citat:
2.2 - zabranjeno je bilo kakvo vrijeđanje i podcjenjivanje drugih članova
Pravila ponašanja na Forumu...
Da, to je moja rečenica neupućena tebi osobno (iako kao odgovor na tvoj post), nego načelan stav. Ne vidim nikakvo vrijeđanje niti to činim.

Vrh

PostPostano: ned sij 02, 2011 4:14 pm 
Veteran
Veteran

Citat:
Pa ja sam se našao u tim komentarima da ispadam kao bijednik kojemu je teško dati sto kuna.
A zašto još nisam član kluba - neznam, nisam smatrao to nekom važnom stvari, a rado sam pomagao članovima foruma kad got sam mogao, a isto tako sam i primao pomoć od članova i kluba a i foruma. Mislim da je razlog bio lijenost, moje obaveze i jednostavno ne razmišljanje o tom pitanju. E sad upravo tu vidim i vaš propust, malo poticaja sa vaše strane i sigurno bih uplatio članarinu, te na taj način doprinio radu kluba. Ja sam na forumu već 4-5 godina i nitko me nije pozvao u članstvo.
Nemoj se pronalaziti tamo gdje te nema. :) A protestirati imaš pravo, da li će to što promijeniti ili neće vidjet će se.
Isto tako, klub je dobrovoljna udruga i svi smo tu dobrovoljno i što je najvažnije, svojevoljno. Nema elitizma za koji trebaju specijalna pozivanja, preporuke i ne znam koje još điđemiđe. Jednostavno se učlaniš ako to želiš i kad ti postane važna stvar, ili ne ako ne želiš. U oba slučaja si dobrodošao. Članstvom ćeš moći oglašavati kao i do sad, ali ukoliko nećeš...a bože moj. :)

Vrh

PostPostano: ned sij 02, 2011 4:15 pm 
Veteran
Veteran

No coment :(

Vrh

PostPostano: ned sij 02, 2011 4:34 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: 850 T-5
Citat:
Citat:
Citat:
Ja nisam nigdje vidio da se nekog naziva bjednikom, žao mi je ak je to neko i između redaka insinuirao.
Citat:
razumijem da nekome treba svaka kuna i to poštujem. A raditi dramu od 100 kuna (odnosno malo više od ove godine) godišnje za nešto što ti se može vratiti višestruko ne razumijem. Niti takve ljude poštujem.
Nije baš nazivanje bijednikom, ali zvuči kao omalovažavanje. U mom slučaju potpuno neumjesno jer ja nikada i nigdje nisam plaćanje članarine naveo kao problem. Ja sam rekao da sam protiv zabrana iz načelnih razloga.
Citat:
2.2 - zabranjeno je bilo kakvo vrijeđanje i podcjenjivanje drugih članova
Pravila ponašanja na Forumu...
Da, to je moja rečenica neupućena tebi osobno (iako kao odgovor na tvoj post), nego načelan stav. Ne vidim nikakvo vrijeđanje niti to činim.
Tako je počelo jer ja sam napisao samo......da sam protiv zabrana i ograničavanja....da je to moj načelan stav.....
To nije bio odgovor nikome (pa ni tebi), a samo sam citirao
Citat:
forumi su zamisljeni radi izmjene informacija, misljenja i radi komunikacije koju ni u kojem vidu nebi trebalo ogranicavati
dep_48 :wink:

Zadnja izmjena: olle, dana/u ned sij 02, 2011 5:10 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Vrh

PostPostano: ned sij 02, 2011 5:06 pm 
član VKH
član VKH

Vozi: V70
hoce li mi tko odgovoriti kolika je na kraju clanarina
dali je veca nego do sad ili ne

V70 2.5T AWD 04'-2020-2024
740 2.0i 91'-2022-2024
740 2.3 turbo 90'-2022-...
XC90 4.4. V8 09'-2024-...

Vrh

PostPostano: ned sij 02, 2011 5:11 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: 850 T-5
Citat:
hoce li mi tko odgovoriti kolika je na kraju clanarina
dali je veca nego do sad ili ne
Kaže dugi da je 100kn. Jedino nije napisal jel s PDV-om ili bez njega :wink:

Vrh

PostPostano: ned sij 02, 2011 5:30 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: Nissan 350z
Meni je ovaj topic baš super jer su neki članovi čudotvorno dobili puno vremena za forum, a prije ga nisu imali. I onda neka netko kaže da se čuda ne događaju.

Vrh

PostPostano: ned sij 02, 2011 5:31 pm 
Veteran
Veteran

Citat:
Meni je ovaj topic baš super jer su neki članovi čudotvorno dobili puno vremena za forum, a prije ga nisu imali. I onda neka netko kaže da se čuda ne događaju.
Na koga misliš?

Vrh

PostPostano: ned sij 02, 2011 5:37 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: Nissan 350z
Pa na kolegu olle-a, on je prije dan-dva napisao kako nema baš vremena za forum, te da mu je zbog toga i promakla odluka o ograničavanju oglasnika :D.

Inače, mislim da bi trebalo sada malo stati na loptu, i svi skupa smiriti tenzije jer ovo ne vodi nikamo :(.

Vrh

PostPostano: ned sij 02, 2011 5:44 pm 
član VKH
član VKH

Vozi: 850 2.0 plin
Citat:
:handgestures-thumbup: :clap:

Vrh

PostPostano: ned sij 02, 2011 6:07 pm 
član VKH
član VKH

Vozi: V70
ja i dao jedan prijedlog vezano za tu famoznu clanarinu

sto se tice same clanarine je po meni malo bezveze da se ona placa samo pocetkom godine
zasto ne recimo bilo kada u godini
ja sam se htio uclaniti kad sam se prijavio na forum no nisam naravno mogao jer se uplate vrse pocetkom svake godine
mene su neke stvari s vremenom na ovom forumu tako pocele zivcirati pa tako da sam pomalo poceo sumnjati u moje uclanjenje u klub sto je nevezano za oglasnik

V70 2.5T AWD 04'-2020-2024
740 2.0i 91'-2022-2024
740 2.3 turbo 90'-2022-...
XC90 4.4. V8 09'-2024-...

Vrh

PostPostano: ned sij 02, 2011 6:22 pm 
..
..

Citat:
sto se tice same clanarine je po meni malo bezveze da se ona placa samo pocetkom godine
zasto ne recimo bilo kada u godini
ja sam se htio uclaniti kad sam se prijavio na forum no nisam naravno mogao jer se uplate vrse pocetkom svake godine
ovo mi je malo čudno... :think:
mislim da se tu radi o listi članova koja se šalje servisima i trgovcima djelovima, ali nisam siguran da se ne možeš učlaniti npr usred ljeta :?:
dugi?
ipak, budući je bolje čuvati živce, najbolje da se ni ne učlanjuješ...

Vrh

PostPostano: ned sij 02, 2011 6:50 pm 
član VKH
član VKH

Vozi: volvo a kaj bi drugo
Čitam ovo i nevjerujem :!:
Ovako:Odluka o zaključavanju oglasnika je donesena od strane predsjedništva i nije bilo govora o njoj na skupštini :!: Možda se nešto natucalo o tom dok se jelo i pilo ali to nije bitno :!:
Povečanje članarine je bila moja ideja na skupštini i od one nekolicine članova(i da kvoruma nije bilo jer bi valjda trebalo organizirati 17 skupština da se stvori kvorum,te sam stoga i htio povečati članarinu da imamo s čim financirati te skupštine)nije naišla na odobravanje i ja sam odustao od te ideje.
Što se tiče zapisnika sa skupštine bit će :!: Treba nam malo vremena da sjednemo i složimo ga,jer sorry nismo baš dovoljno učeni da ga znamo sastaviti u sekundi, jedino ak hočete onak:Joža je rekal da bu Francu dal tri jezerače za njegovi kobilu :!:
Ovdje se neprestano puca po predsjedništvu i nekolicini članova kao da u najmanju ruku smo masno plačeni za ovo :!:

WG-tjuner
Raskapam tuđe 850-ke ko da su moje!
Koji puta uspijem nešto i popraviti!

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu  Odgovori  [ 178 postova ]  Stranica Prethodna 1 2 3 4 5 6 ... 12 Sljedeća

Vremenska zona: UTC+02:00

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: