Sada je: sub srp 12, 2025 9:00 pm.

Vremenska zona: UTC+02:00

Započni novu temu  Odgovori  [ 178 postova ]  Stranica Prethodna 1 2 3 4 5 ... 12 Sljedeća
Autor/ica Poruka
PostPostano: pet pro 31, 2010 6:05 pm 

Vozi: bmw
Daj ljudi smirite se. Volvo forum je odličan. Moderatori su više nego tolerantni. Na forumu o oružju lik je opisivao kako izrađuje kuburu u garaži i odmah je skinut sa foruma radi ilegalne proizvodnje oružja čak je i prijavljen policiji.
Na nekim forumima ne dozvoljavaju psovke ni u skračenicam.
Jedina stvar je problem financiranja. Ako postoji malo dobre volje postoje mogučnosti - npr. banneri koji se jako dobro mogu naplatiti - zašto ne?

BTW : SRETNA NOVA GODINA :handgestures-thumbup:

Vrh

PostPostano: sub sij 01, 2011 11:34 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: S60 2.5T summum 2005
Citat:
Nisam mislio uopće komentirati ovu odluku ali bojim se da ću morati. Dakle, ako do sada niste primjetili nalazite se na forumu Volvo Kluba Hrvatke, udruge građana kojoj se pristupa ispunjavanjem pristupnice i plačanjem članarine za godinu dana.
Slažem se baš sa svime u ovom postu. Osim da je odluka predložena na Skupštini ali se htjelo mišljenje više ljudi, koji tamo nisu bili. Te ga se dobilo, i kao takvo prihvatilo. Uz to ću dodati da sam na zadnjem servisu kod Risa na konto članstva u klubu uštedio više stotina kuna (veliki servis na 100000) što je iznos članarine za minimalno 5 godina, i nije mi bilo teško uplatiti pola tog iznosa na račun kluba kao donaciju. Ali razumijem da nekome treba svaka kuna i to poštujem. A raditi dramu od 100 kuna (odnosno malo više od ove godine) godišnje za nešto što ti se može vratiti višestruko ne razumijem. Niti takve ljude poštujem.

Vrh

PostPostano: ned sij 02, 2011 12:34 am 
Veteran
Veteran

Vozi: 850 T-5
Citat:
Citat:
Nisam mislio uopće komentirati ovu odluku ali bojim se da ću morati. Dakle, ako do sada niste primjetili nalazite se na forumu Volvo Kluba Hrvatke, udruge građana kojoj se pristupa ispunjavanjem pristupnice i plačanjem članarine za godinu dana.
Slažem se baš sa svime u ovom postu, jedino moram kolegi Olleu napomenuti da je odluka predložena i prihvaćena na nedavno održanoj Skupštini kluba i kao takva je pravovaljana.
Uz to ću dodati da sam na zadnjem servisu kod Risa na konto članstva u klubu uštedio više stotina kuna (veliki servis na 100000) što je iznos članarine za više od 5 godina, i nije mi bilo teško uplatiti pola tog iznosa na račun kluba kao donaciju. Ali razumijem da nekome treba svaka kuna i to poštujem, ali raditi dramu od 100 kuna (odnosno malo više od ove godine) godišnje za nešto što ti se može vratiti višestruko ne razumijem. Niti takve ljude poštujem.
Ne znam zašto ne čitaš pažljivije i zašto mene dovodiš u vezu oko plaćanja članarine i 100 kn jer ja iz toga uopće nisam radio problem :!: :?: Na tvojem mjestu vjerovatno bih što se donacije tiče postupio isto. Ali problem je ako ne možeš iznijeti svoje mišljenje. Da je odluka predložena na skupštini i prihvaćena čujem prvi put jer tamo nisam bio. I to je malo neobično jer post Dugog nosi datum 28.12. a skupština je bila prije toga. Ako je tako tada je onako kako sam rekao - prvo se donese odluka, a onda se kao pita članove za mišljenje. Čemu? No to nije ni važno jer uopće nemam namjeru prepucavati se ni sa kim i uzalud gubiti vrijeme.

Zadnja izmjena: olle, dana/u ned sij 02, 2011 12:41 am, ukupno mijenjano 1 put.

Vrh

PostPostano: ned sij 02, 2011 12:40 am 
Veteran
Veteran

Vozi: S60 2.5T summum 2005
Citat:
Ne znam zašto mene dovodiš u vezu s problemom oko plaćanja članarine i 100 kn jer ja iz toga nisam radio problem :!: :?: Na tvojem mjestu vjerovatno bih što se donacije tiče postupio isto. Ali problem je ako ne možeš iznijeti svoje mišljenje. Da je odluka predložena na skupštini i prihvaćena čujem prvi put jer tamo nisam bio. I to je malo neobično jer post Dugog nosi datum 28.12. a skupština je bila prije toga. No to nije ni važno jer uopće nemam namjeru prepucavati se ni sa kim i uzalud gubiti vrijeme.
Mišljenje i te kako možeš iznijeti, ali odluke ipak donosi neka većina. Koja se složila sa ovakvim i različitim od tvojeg mišljenjem. Barem ona koja ima slobodnog vremena za gubljenje pa je temu vidjela.

Vrh

PostPostano: ned sij 02, 2011 12:44 am 
Veteran
Veteran

Citat:
Citat:
Ne znam zašto mene dovodiš u vezu s problemom oko plaćanja članarine i 100 kn jer ja iz toga nisam radio problem :!: :?: Na tvojem mjestu vjerovatno bih što se donacije tiče postupio isto. Ali problem je ako ne možeš iznijeti svoje mišljenje. Da je odluka predložena na skupštini i prihvaćena čujem prvi put jer tamo nisam bio. I to je malo neobično jer post Dugog nosi datum 28.12. a skupština je bila prije toga. No to nije ni važno jer uopće nemam namjeru prepucavati se ni sa kim i uzalud gubiti vrijeme.
Mišljenje i te kako možeš iznijeti, ali odluke ipak donosi neka većina. Koja se složila sa ovakvim i različitim od tvojeg mišljenjem. Barem ona koja ima slobodnog vremena za gubljenje pa je temu vidjela.
Kakva god hoćeš pa makar i ta "koja ima slobodnog vremena za gubljenje". Ali nije većina, prebroji. Prethodno što sam napisao ne komentiraš. Samo ono što ti odgovara.

Zadnja izmjena: olle, dana/u ned sij 02, 2011 12:15 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Vrh

PostPostano: ned sij 02, 2011 11:48 am 
Veteran
Veteran

Vozi: Mercedes e550
Iz svega rečenog ispada da je samo problem u 100 kuna!
Ne nije problem u 100 kuna nego u ograničavanju foruma za ljude koji iz nekog razloga ne žele članstvo i mislim da bi i to tribalo poštovati.
Ako ste vi tako odlučili imate pravo ali nemojte nas zvati bijednicima i ne poštovati zato što ne želimo ili ne možemo biti članovi kluba i dovoditi u pitanje 100 kuna.
Mišljenja sam da je to pogrešno i da tako sigurno nećete nikoga motivirati da bude član radi mogućnosti oglašavanja ili komentiranja oglasa.
I molim Vas bez teških riječi, jer u raspravi ne treba nikoga ponižavati samo smo iznijeli svoje mišljenje iako smo svjesni da je odluka donešena i prihvaćena od onih članova koji na to polažu pravo. Ja sigurno nisam imao lošu namjeru.

Vrh

PostPostano: ned sij 02, 2011 12:31 pm 
Veteran
Veteran

Citat:
Iz svega rečenog ispada da je samo problem u 100 kuna!
Ne nije problem u 100 kuna nego u ograničavanju foruma za ljude koji iz nekog razloga ne žele članstvo i mislim da bi i to tribalo poštovati.
Ako ste vi tako odlučili imate pravo ali nemojte nas zvati bijednicima i ne poštovati zato što ne želimo ili ne možemo biti članovi kluba i dovoditi u pitanje 100 kuna.
Mišljenja sam da je to pogrešno i da tako sigurno nećete nikoga motivirati da bude član radi mogućnosti oglašavanja ili komentiranja oglasa.
I molim Vas bez teških riječi, jer u raspravi ne treba nikoga ponižavati samo smo iznijeli svoje mišljenje iako smo svjesni da je odluka donešena i prihvaćena od onih članova koji na to polažu pravo. Ja sigurno nisam imao lošu namjeru.
Pa vidiš da se po starom prokušanom receptu iz konteksta izvlači samo ono što nekom odgovara ili se dodaju neizrečene riječi na temelju kojih se stvaraju željeni zaključci pa se polemika razvija tj. usmjerava u pogrešnom (tj. željenom) smjeru. Ja sam član VKH, uredno sam platio članarinu i baš nikada nigdje nisam postavio pitanje niti plaćanja niti visine članarine. A sad se svaki komentar "posprdno" svodi na to da je problem u 100 kn :wink: Predložio sam i neke načine povećanja broja članova, ali to baš nitko ne komentira. I ruka je nešto predložio s ciljem da se poveća broj članova, a sigurno ne zbog toga kaj mu je problem dati 100 kn za članstvo. Niti to nitko ne komentira.

Vrh

PostPostano: ned sij 02, 2011 1:26 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: Mazdu 4x4
Citat:
Ja nisam nigdje vidio da se nekog naziva bjednikom, žao mi je ak je to neko i između redaka insinuirao. Nego, daj pojasni malo oko članstva. Ak nije problem u plaćanju članarine, što je razlog neučlanjivanja u klub? Pa nije to neka vjerska organizacija koja bi se kosila s drugačijim stavovima. Što je problem?
Jel bi bio tko od članova foruma zainteresiran postati članom ako bi članarina bila npr. 30kn umjesto 100?

Vrh

PostPostano: ned sij 02, 2011 2:09 pm 
Veteran
Veteran

Pa ja sam se našao u tim komentarima da ispadam kao bijednik kojemu je teško dati sto kuna.
A zašto još nisam član kluba - neznam, nisam smatrao to nekom važnom stvari, a rado sam pomagao članovima foruma kad got sam mogao, a isto tako sam i primao pomoć od članova i kluba a i foruma. Mislim da je razlog bio lijenost, moje obaveze i jednostavno ne razmišljanje o tom pitanju. E sad upravo tu vidim i vaš propust, malo poticaja sa vaše strane i sigurno bih uplatio članarinu, te na taj način doprinio radu kluba. Ja sam na forumu već 4-5 godina i nitko me nije pozvao u članstvo.
Isto tako neaktivnost članova iz ovih južnijih krajeva tomu pripomaže. U ovom razdoblju mislim da nikada nije organiziran niti jedan meet Split i okolica.
Ali ova zabrana pristupa dijelu foruma mi nije draga i smatram da je nepotrebna. Tu vidim puno više nedostataka nego prednosti. A isto tako moje komentiranje vaše odluke nije donešeno u kontekstu da želim mijenjati istu, a smatrao sam da je dozvoljeno iznijeti mišljenje pošto se tema našla u rubrici razno. I zašto bi bio to problem i onda se uopće raspravljalo o tome članstvu i 100 kuna. Provediti referendum o tom pitanju da se svi skupa uvjerimo.
A ja obećajem da ću postati član kluba i to uplatom i za prethodno razdoblje :) a nikad više neću oglašavati dok se zabrana ne ukine - iz protesta :mrgreen:
Oprostite na dugom odgovoru ali mora sam :(

Vrh

PostPostano: ned sij 02, 2011 2:41 pm 
..
..

sansi: sve ovo nije aktualno radi tebe i tebi sličnih, dapače, dragocjen si član foruma kao i još mnogi, i siguran sam da vas nitko od članova ne želi i neće tretirati kao one zbog kojih je sve ovo i počelo
100 kuna za popusta je najmanje važno u cijeloj priči, jer ja sam ponosan kad na glavi nosim kapu sa logom kluba, koju članovi foruma ne mogu dobiti, a popusti su kako što je neko već reka ionako dostupni manje više svima, nerjetko i veći od 15-20 %
a da smo mi na jugu neaktivni- jesmo brate! i to bi tribali prominiti

što se tiče smanjenja članarine na 50 ili čak 30kn, oštro se protivim i ne želim svoja kola i članstvo u klubu izjednačavati sa Fordom ili Opelom , čak sam spreman plaćati i više, naravno da ti novci (reka bi kao i dosad) odu na prave stvari

jbg, sto ljudi sto ćudi, sto žena dvisto cica :whistle:

Vrh

PostPostano: ned sij 02, 2011 3:03 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: Mazdu 4x4
Citat:
što se tiče smanjenja članarine na 50 ili čak 30kn, oštro se protivim i ne želim svoja kola i članstvo u klubu izjednačavati sa Fordom ili Opelom
Mislim da je za ford oko 150 kn. Ali nije za komparaciju s volvo klubom iz drugih razloga.
Dobro, ako je cijena od 100kn ok svima vama koji ste članovi foruma a ne kluba ajmo ljepo tokene u ruke i platite tih 100kn i učlanite se u klub. Klub će organizirat pečenog vol(v)a kad se broj članova popne na 300, cca toliko se može skupit s foruma.

Vrh

PostPostano: ned sij 02, 2011 3:27 pm 
Veteran
Veteran

Evo ja ću pokazat dobru volju i uplatim za sebe za 2011. i za još 3 nova člana za godine provedene na forumu.

Vrh

PostPostano: ned sij 02, 2011 3:37 pm 
Veteran
Veteran

Citat:
Ja nisam nigdje vidio da se nekog naziva bjednikom, žao mi je ak je to neko i između redaka insinuirao.
Citat:
razumijem da nekome treba svaka kuna i to poštujem. A raditi dramu od 100 kuna (odnosno malo više od ove godine) godišnje za nešto što ti se može vratiti višestruko ne razumijem. Niti takve ljude poštujem.
Nije baš nazivanje bijednikom, ali zvuči kao omalovažavanje. U mom slučaju potpuno neumjesno jer ja nikada i nigdje nisam plaćanje članarine naveo kao problem. Ja sam rekao da sam protiv zabrana iz načelnih razloga.
Citat:
2.2 - zabranjeno je bilo kakvo vrijeđanje i podcjenjivanje drugih članova
Pravila ponašanja na Forumu...

Zadnja izmjena: olle, dana/u ned sij 02, 2011 3:49 pm, ukupno mijenjano 2 puta.

Vrh

PostPostano: ned sij 02, 2011 3:47 pm 
Veteran
Veteran

Citat:
Evo ja ću pokazat dobru volju i uplatim za sebe za 2011. i za još 3 nova člana za godine provedene na forumu.
Smiri strasti. Bilo bi ljepše da platiš samo za sebe :clap: , ali da dovedeš nova 3 člana :wink:

Vrh

PostPostano: ned sij 02, 2011 3:56 pm 
član VKH
član VKH

Vozi: V70
i koliko je na kraju sad clanarina jel ostaje isto ili se povecava :?:

V70 2.5T AWD 04'-2020-2024
740 2.0i 91'-2022-2024
740 2.3 turbo 90'-2022-...
XC90 4.4. V8 09'-2024-...

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu  Odgovori  [ 178 postova ]  Stranica Prethodna 1 2 3 4 5 ... 12 Sljedeća

Vremenska zona: UTC+02:00

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: