Sada je: sub srp 12, 2025 4:28 pm.

Vremenska zona: UTC+02:00

Započni novu temu  Odgovori  [ 178 postova ]  Stranica 1 2 3 4 5 ... 12 Sljedeća
Autor/ica Poruka
PostPostano: čet pro 30, 2010 2:38 pm 

Dobar dan.
ja bih komentirao predloženo zaključavanje oglasnika.
Kao što vidite, ja nisam član VKH, već samo član foruma (a vidi se da i postam jako rijetko, iako vrlo često posjećujem forum).
Poštujem vašu odluku da se oglasnik zaključa, ali se s njom ne slažem.
Moje skromno mišljenje je:
1. kvalitetu oglasnika ruše neodgovorni komentari (neovisno o članstvu u VKH) o cijeni, stanju, kilometrima, off-topic itd.
2. oglasi ili postovi od nečlanova isto mogu biti korisni za članove (npr. tcode mi ne bi prodao radio da se nisam mogao oglasiti)
3. inzistiranje na ekskluzivi vodi krivim smjerom

Ne bih htio da me se krivo shvati, ovo je samo moje mišljenje.
Ako vi mislite drugačije, opet je OK.
Ugodne blagdane
Duško

Vrh

PostPostano: čet pro 30, 2010 4:33 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: Nissan 350z
Citat:
Dobar dan.
ja bih komentirao predloženo zaključavanje oglasnika.
Kao što vidite, ja nisam član VKH, već samo član foruma (a vidi se da i postam jako rijetko, iako vrlo često posjećujem forum).
Poštujem vašu odluku da se oglasnik zaključa, ali se s njom ne slažem.
Moje skromno mišljenje je:
1. kvalitetu oglasnika ruše neodgovorni komentari (neovisno o članstvu u VKH) o cijeni, stanju, kilometrima, off-topic itd.
2. oglasi ili postovi od nečlanova isto mogu biti korisni za članove (npr. tcode mi ne bi prodao radio da se nisam mogao oglasiti)
3. inzistiranje na ekskluzivi vodi krivim smjerom

Ne bih htio da me se krivo shvati, ovo je samo moje mišljenje.
Ako vi mislite drugačije, opet je OK.
Ugodne blagdane
Duško
1. Slažem se
2. Iako bez članstva VKH nećete moći pisati u tom podforumu, uvijek možeš poslati PM prodavaču.
3. Ne slažem se, ali prihvaćam i tvoje stajalište
4. Mislim da tih 100-ak ili malo više kuna koliko "košta" članstvo ne bi trebalo biti na teret nikome na godišnjoj razini, pogotovo ako se želi ostvarivati neka materijalna korist uz pomoć ovog kluba i foruma (npr. hosting za smještaj i održavanje našeg foruma također košta neki novac).

Vrh

PostPostano: čet pro 30, 2010 5:02 pm 
Veteran
Veteran

slazem se sa Janijem. NE bi trebalo zakljucavati oglasnik.

Vrh

PostPostano: čet pro 30, 2010 5:24 pm 

Vozi: bmw
Moje misljenje je da bi oglasnik trebao biti dostupan svima, jer forumi su zamisljeni radi izmjene informacija, misljenja i radi komunikacije koju ni u kojem vidu nebi trebalo ogranicavati.

Vrh

PostPostano: čet pro 30, 2010 5:51 pm 
član VKH
član VKH

Vozi: 850 2.0 plin
Oglasnik će i dalje biti dostupan svima, ali samo za čitanje, dok će oglašavat moći samo članovi VKH

Vrh

PostPostano: čet pro 30, 2010 5:57 pm 
član VKH
član VKH

Pa čak i Njuškalo uvodi naplatu od prvog mj. 2011 :) To je bilo ko i sa plinom, kad se ljudi naviknu i ugrade instalacije ...diži cijene svega !!!

Vrh

PostPostano: čet pro 30, 2010 6:32 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: Mercedes e550
Žalim se i smatram nepotrebnim, mislim da se neće ništa dobiti nego samo izgubiti.
Pogledajte još jednom i razmislite, ali meni je žao što više neću moći oglašavati, smatram da ima ljudi koji dođu na forum da nešto prodaju i onda nestanu a sad neće imati priliku za to a i mi će mo na taj način biti zakinuti.
Ako to zaživi da li mi ne članovi (forumaši drugog reda) imamo pravo pod razno otvoriti temu prodaje :shock: :?:

Vrh

PostPostano: čet pro 30, 2010 8:57 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: 850 T-5
Citat:
forumi su zamisljeni radi izmjene informacija, misljenja i radi komunikacije koju ni u kojem vidu nebi trebalo ogranicavati
Ja također mislim da takva ograničenja nisu potrebna niti poželjna, a klub bi se trebao potruditi animirati članove foruma da postanu i članovi kluba.

Vrh

PostPostano: čet pro 30, 2010 9:00 pm 
Veteran
Veteran

Citat:
Citat:
forumi su zamisljeni radi izmjene informacija, misljenja i radi komunikacije koju ni u kojem vidu nebi trebalo ogranicavati
Ja također mislim da takva ograničenja nisu potrebna niti poželjna, a klub bi se trebao potruditi animirati članove foruma da postanu i članovi kluba.
e e to te ja pitam

Vrh

PostPostano: čet pro 30, 2010 9:57 pm 
član VKH
član VKH

Vozi: 740 GL ,1989......S90 3.0 24v
Citat:
Moje misljenje je da bi oglasnik trebao biti dostupan svima, jer forumi su zamisljeni radi izmjene informacija, misljenja i radi komunikacije koju ni u kojem vidu nebi trebalo ogranicavati.
Baš si dobro ovo napisao ,i ja tu ne vidim nikakav problem jer ostalo ostaje otvoreno za sve (osim Moj Volvo Klub) ,a u to što si ti napisao ne ulazi oglasnik koji i nije namjenjen za razmjenu informacija ,mišljenja i ostale komunikacije :!:

Volvo for Life

Vrh

PostPostano: čet pro 30, 2010 10:34 pm 
Veteran
Veteran

Citat:
Citat:
Baš si dobro ovo napisao ,i ja tu ne vidim nikakav problem jer ostalo ostaje otvoreno za sve (osim Moj Volvo Klub) ,a u to što si ti napisao ne ulazi oglasnik koji i nije namjenjen za razmjenu informacija ,mišljenja i ostale komunikacije :!:
Ako je odluka već donešena tada je lako naći obrazloženje. Provedite referendum i postavite pitanje SVAKOM članu kluba je li ZA ili PROTIV pa postupite prema rezultatu.

Vrh

PostPostano: čet pro 30, 2010 11:37 pm 
član VKH
član VKH

Vozi: 740 GL ,1989......S90 3.0 24v
Citat:
Citat:
Citat:
Ako je odluka već donešena tada je lako naći obrazloženje. Provedite referendum i postavite pitanje SVAKOM članu kluba je li ZA ili PROTIV pa postupite prema rezultatu.
Jel imaš pristup u "Moj Volvo Klub"? .. imaš jel tako ,i tamo je otvorena tema baš zato da se prvo vidi među članovima kluba što misle o tome da se zaključa oglasnik. Koliko vidim ,a i ti skupa samnom oni članovi koju su se izjasnili o tome ,izjasnili su se da se slažu s tim . A zašto nisi i ti svoje mišljenje tamo onda iznio ako si član kluba i ako je ovo forum VKH-a. I u toj temi sam rekao da bi se i drugim članovima foruma moglo dati dopuštenje za oglasnik ,ako na neki način sudjeluju ili pomažu u radu foruma-kluba (neznam sad ,ali ako netko aktivno sudjeluje na forumu i pomaže ostalima na neki način onda će mu biti omogučeno slobodno oglašavanje).

Samo da se zna ,ja sam pokrenuo to pitanje jer se po oglasniku počelo svašta prodavat i vjerojatno se nešto i zaradi ,e onda ako je problem dati 100 kuna za članstvo u klubu ,koje između ostalog nudi dosta više od samog pristupa oglasniku onda neznam kaj da vam još velim.

I na kraju bar oglasnika ima po internetu kolko hočeš i neznam kaj ste sad tu problem oko toga napravili.

Volvo for Life

Vrh

PostPostano: pet pro 31, 2010 12:09 am 
Veteran
Veteran

pa mi smo šverceri a sad ništa nemožemo zaraditi, a nedam 100 kuna za članstvo :mrgreen:

Vrh

PostPostano: pet pro 31, 2010 1:04 am 

Vozi: bmw
Postujem sve clanove VKH i njihovo misljene, ali ne mozete usporedivati oglasavanje preko profesionalnih portala s oglasavanjem preko foruma. Oglasavanje preko foruma nije samo zarada nego i upoznavanje dobrih i interesantnih ljudi i razvoj daljne komunikacije. Preko vaseg oglasnika sam upoznao Zlayu na ciju sam sugestiju pokrenuo temu o AO i komunikacija se prosirila na drugu korisnu temu. Sto se hostinga tice pitajte Baotica neka ga sponzorira - u konacnici njemu kao Volvo zastupniku radite najvecu reklamu.

Vrh

PostPostano: pet pro 31, 2010 6:01 am 
Veteran
Veteran

Citat:

Jel imaš pristup u "Moj Volvo Klub"? .. imaš jel tako ,i tamo je otvorena tema baš zato da se prvo vidi među članovima kluba što misle o tome da se zaključa oglasnik. Koliko vidim ,a i ti skupa samnom oni članovi koju su se izjasnili o tome ,izjasnili su se da se slažu s tim . A zašto nisi i ti svoje mišljenje tamo onda iznio ako si član kluba i ako je ovo forum VKH-a.
Čuj, nisam iznio jer nemam vremena visit svaki dan na netu jer radim i imam i druge životne obaveze :wink: Već i po vremenima mog postanja možeš vidjeti kada imam slobodnog vremena. A kaj se bojiš rezultata glasovanja :?: Naime, tamo je samo nekoliko ljudi iznijelo svoje mišljenje, a članova kluba ipak ima više, zar ne :?: I dosad je bila praksa da ste neka pitanja ili obavijesti postavljali svakom na PM pa zašto je sada to problem :?: :wink:
A za proširenje članstva se treba potruditi možda i na druge načine, a ne prisilom. Prisila nikada nije dala dobre rezultate :wink:

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu  Odgovori  [ 178 postova ]  Stranica 1 2 3 4 5 ... 12 Sljedeća

Vremenska zona: UTC+02:00

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: