Citat:
Citat:
nadam se da ga nisam previše iskompliciro

Dapače potpisujem sve navedeno i dodajem da se malo koji majstor pozabavi
trimovima jer mu to oduzima vremena a pravilo je uzmi pare i bježi.
Ja sam trenutno u banani sa dijagnostikom al zato barem spojim plinski
komp pa zavirim u mape i eventualno korigiram.
Citat:
obrati se Zoranu
http://tidala.bloger.hr/" onclick="window.open(this.href);return false; neka ti stručno objasni o čemu se radi i popravi ako odeš do njega.
Zoran je moj jako dobar prijatelj i nema šanse da odeš nezadovoljan,čovijek je magistar za plin
ali nemoj očekivat objašnjenje preko telefona morat češ do njega

Naravno da popravka kvara nema preko telefona, ali dobro je nazvati prije i objasniti problem jer će vjerojatno dobiti savjet da vozi par dana prije servisa auto isključivo na benzin.
Ili može resetirati benzinske mape (ako nema komp za volvo, a vjerojatno nema ista stvar se postiže odspajanjem akumulatora) tako da kad dođe na servis plina benzinska mapa bude ok, a ne sa velikim short i long fuel trimovima koji su posljedica loše plinske mape koja je pomaknula i benzinsku mapu. Ne temelju tako poremećene benzinske mape ne može se kvalitetno podesiti plinska mapa.
Za Zorana sam siguran da to može odraditi i da neće čovjeku bacati neke lude argumente samo da se opravda zašto auto ne radi ispravno, kao što dosta servisera plinskih instalacije za sve probleme u radu uzrok pronalazi u samom autu a ne u svom znanju/neznanju.