Pozdrav drustvo

!
Dugo me nije bilo ovdje...nisam niti bio u zemlji pa se i odustalo od kupovine XC-a.....do 8 mjeseca ove godine.
Uletila mi je prilika...neki preklapanje dugova, tako da sam uzeo XC90 2.5T Executive, 2006 sa 125000km.
Nasao sam se sa covjekom u ZG-u (auto je dosao iz Cakovca), pregledali smo ga izvana i iznutra (moja supruga/Gestapo i ja), izgledao je uredan osim sta je bio uzasno prljav iznutra i pusilo se tako da je auto bio svinjac. Nakon toga sam ga odvezao u Moto Ris gdje su ga decki spojili na dijagnostiku, digli na dizalicu i na kraju dali pozitivno misljenje.
Trebalo je napraviti veliki servis i ja sam mu jos promjenio diskove i sve plocice.
Nakon dubinskog ciscenja auto je sada odlican. Trebam jos samo naci tko je bio vlasnik prije ovog iz Cakovca jer sam dobio samo jedan kljuc pa bih volio provjeriti dali prijasnji vlasnik ima mozda rezervni, da ne kupujem bezveze.
Mozda bih trebao otvoriti novu temu ali cu ipak pitati ovdje.
Auto nije bas zivahno verglao od prvog dana, vozim ga samo na otvorenoj cesti, i jucer kad sam iz Pule dosao u Rijeku nije vise htio upaliti. Sva svjetla su mu radila, centralka itd..ali nije htio zaverglati (umro).
Potaknut prijasnjim iskustvom sa Jeepom, cim sam ga uzeo stavio sam kablove za paljenje u haubu, tako da sam nasao jednu dobru dusu i upalio auto na kablove. Upalio je bez problema i do Pule sam dosao kao da se nista nije desilo.
Moje pitanje je: Sta se nebi trebao oglasiti alarm za low battery kad je baterija pri kraju?
I dali je netko od vas imao slicnih iskustava?
Hvala unaprijed