Citat:
Citat:
Bok,
Što se tiće pražnjenja akomulatora ja bih na tvojem jestu posjetio nekog električara. .
Bila sam i kod električara. On je rekao da je problem software. Ovi u Dragi su instalirali novi i to nije ništa promjenilo.
Bila sam i kod mehaničara. Taj je rekao da je mehanički sve OK s autom. Serviseri pak kažu da moram mjenjati turbinu
Pokušat ću stvarno preko VolvoCars. Možda oni nešto uspiju rješiti.
E da , jel' netko možda zna da li je na V50 radio kodiran? Ne kužim zašto mi je on riknio nakon paljenja na kleme. U Dragi su rekli da moram kupit novi kompjuter za radio (opet par tisuća kuna) jer da se drugačije ne može popraviti.
Hvala svima.
Samalj da ti objasnim moje iskustvo sa dragom
odem na servis i nakon par dana pojavi mi se lampica "SERVICE". Vratim se nazad u Dragu a oni meni kazu da mi nevalja instalacija na autu i da bi par stvarcica na autu trebalo zamjeniti sto bi me kostalo cca 2600kn.odbio sam naravno i odem kod prijatelja koji ima svoju radnju(vulkanizersku)(ali ima softver)spoji mi auto na komp ponisti service i nikakvih problema ni dan danas.Par puta sam isao kupiti neke djelove i oderali me posteno jer nema tih djelova kao zamjenskih da bi lijepo od frenda saznao za ovaj forum koji mi je uvelike pomogao po pitanju nekih stvari savjeta a bome i djelova za do 150% jeftinije
vjeruj mi ovdije ima jako iskusnih ljudi sto se tice volva i radije se obrati njima nego u VOLVO DRAGI-nazalost