Sada je: pon lip 23, 2025 1:31 am.

Vremenska zona: UTC+02:00

Pravila foruma

OTVARANJE NOVIH TEMA- molimo vas da prilikom otvaranja novih tema u naslovu koristite slijedeće: tip motora,godište, kratak opis problema ( Npr. S40 1.8, 96g, čudan zvuk motora )

Započni novu temu  Odgovori  [ 4 posta ] 
Autor/ica Poruka
PostPostano: sub lis 02, 2010 12:47 am 

Vozi: volvo a nije turbo
Kao što i sam naslov kaže, volvać se izgleda prehladio :lol: drhti kad se upali :lol: a problem je sledeći : kada ga upalim ujutru u garaži ili napolju svejedno, on jadan radi kao da mu neradi jedan cilindar, ali čim dostigne radnu temperaturu sve se vraća u normalu. fino radi, obrtaji na normali.

ako ga odmah prebacim na plin on radi ok, neosećam da neradi jedan cilindar,

To mi se isto dešava ako auto posle duže vožnje odstoji u mestu cca sat vremena, padne mu radna temperatura i kad ga upalim on opet jadan na 3 cilindra radi. Sve se to događa na benzinu

Auto ima plin na flanđu,ali se uvek pali na benzin pa se prebaci na plin kada dođem na 1900 rpm

Pošto sam ovih dana u jako jako jako velikoj gužvi sa poslom nestižem otići na dijagnostiku pa molim sve vas forumaše za mišljenje u čemu bi mogao biti problem.

P.S. Stigao sam jedino promenuti svećice, Bosch FC ( ili FCR) 6+, za auta na plin, kažu, ali opet ista stvar. POZDRAV SVIMA

Vrh

PostPostano: sub lis 02, 2010 5:08 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: tečetri
probaj bobinu, ako neko od clanova u blizini ima s40 dogovorite se za mini meet i presađujte :P

Vrh

PostPostano: sub lis 02, 2010 7:08 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: Nissan 350z
Ako na plin radi uvijek OK, onda struju slobodno eliminiraš kao problem. Meni to "miriše" na loš benzinski injektor.

Vrh

PostPostano: sub lis 02, 2010 8:57 pm 

Vozi: S40
Citat:
Kao što i sam naslov kaže, volvać se izgleda prehladio :lol: drhti kad se upali :lol: a problem je sledeći : kada ga upalim ujutru u garaži ili napolju svejedno, on jadan radi kao da mu neradi jedan cilindar, ali čim dostigne radnu temperaturu sve se vraća u normalu. fino radi, obrtaji na normali.

ako ga odmah prebacim na plin on radi ok, neosećam da neradi jedan cilindar,

To mi se isto dešava ako auto posle duže vožnje odstoji u mestu cca sat vremena, padne mu radna temperatura i kad ga upalim on opet jadan na 3 cilindra radi. Sve se to događa na benzinu

Auto ima plin na flanđu,ali se uvek pali na benzin pa se prebaci na plin kada dođem na 1900 rpm

Pošto sam ovih dana u jako jako jako velikoj gužvi sa poslom nestižem otići na dijagnostiku pa molim sve vas forumaše za mišljenje u čemu bi mogao biti problem.

P.S. Stigao sam jedino promenuti svećice, Bosch FC ( ili FCR) 6+, za auta na plin, kažu, ali opet ista stvar. POZDRAV SVIMA

prijatelju po meni ti je to benzinska dizna !

pozdrav

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu  Odgovori  [ 4 posta ] 

Vremenska zona: UTC+02:00

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: