Kad svi navalili na prodaju eto i mene. Nije da mi je prodati o glavu jer nije, ali stavljam oglas jer netko možda poželi baš takav auto, pa zašto ga ne usrećiti. 8)
Predmet prodaje je Volvo S60 2.5T summum, sredina 2005, modelna godina 2006, kupljen u Baotiću. Boja barents plava pearl, do danas prijeđeno 117000 km. Prvi sam privatni vlasnik, a ukupno drugi jer je prvi vlasnik bila leasing kuća, a korisnik opet ja.
Fotke su stare godinu dana a auto kad se opere i sad izgleda jednako:

Od važnije serijske opreme u paketu summum je:
-automatski klima uređaj (ECC)
-multiaktivni sustav za kakvoću zraka sa senzorom
-tempomat
-podešavanje nagiba dijela za sjedenje na prednjim sjedalima
-el. sklopivi vanjski retrovizori sa svjetlom
-unutrašnji retrovizor s automatskim zatamnjivanjem
-senzor za kišu
-el. podesivo vozačevo sjedalo, uključ. memoriju za vanjske retrovizore i sjedalo
-presvlake Select Sport, koža (beige interijer, light sand boja sjedala, tamni drveni umetci)
-grijanje sjedala, sprijeda
-el. sklopivi vanjski nasloni za glavu, straga
-bi-Xenon sa pranjem reflektora (obje žarulje promijenjene prije godinu dana)
-spušteni odbojnici i bočni ukrasi u boji karoserije s kromiranim umetcima u odbojnicima
-7.5x17" alu naplatci, THOR (225/45 R 17), trenutno sa gumama Dunlop SP sport maxx TT 235/45R17 starim 5 mjeseci
Od dodatne opreme ima još:
-električni krovni otvor
-prekidač za gašenje suvozačkog airbaga
-stražnji parking senzori
-bočna laminirana stakla
-integrirani GSM telefon
-HU-850 AUDIOMAX audio sustav s Premium Sound zv. 4x75W, radio/6-CD, 11 zv., Dolby Pro-Logic
-zavjesa na stražnjem staklu
-progresivni servo upravljač
-stražnji spojler na poklopcu prtljažnika
Od ostale opreme uz auto još pripadaju:
-krovni nosači, tekstilni+gumeni tepisi unutra, plastična kada u prtljažniku, sve original Volvo
-komplet čeličnih felgi i zimslim gumama Good Year UG7, 205/50R16, upotrebljive još jednu do dvije sezone
-K&N panel zračni filter u serijskoj kutiji
-svjećice Denso Iridium
-chip tuning napravljen u
http://www.thperformance.hr" onclick="window.open(this.href);return false; (tamo su i grafovi od baš ovog auta) prije više od godinu dana, ide nešto slabije od T5 (fala Gonzo za probu) troši jednako kao i prije, 11,5-12,5 litara grad/međugrad (i autocesta na tempomatu 150-160 kmh), 10-11 otvorena cesta. Moguće je proći i ispod 10, ali nema smisla.

-novi akumulator Bosch silver 75Ah, trenutno star tjedan dana
Auto je redovito servisiran (u intervalu 20000 km) kod Baotića, Biškupa i Moto-Risa. Od mehaničkih radova napravljen je veliki servis na 100000, a od karoserijskih promijenjeno vjetrobransko staklo uslijed letećeg kamenja, opet u ovlaštenom servisu.
Registriran do 07/2011.
Cijena za sve nabrojano: 17000 eura. Auto je u vlasništvu obrta te uz njega ide R1 račun+pdv. Kao što već rekoh nije mi sila za prodaju tako da trenutno nisam sklon rušenju cijene, a kad i ako postane svašta je moguće.

Ovo je trenutno i jedino mjesto gdje je oglas objavljen. Čista ekskluziva. 8)
Kontakt i dodatne informacije: ovaj forum, E-mail
branimir.horvatin@zg.t-com.hr ili mobitel 098 359 729.