Citat:
ne, dapače
ali bio je gadno razbijen, pa su neke sitnice odlazile malo po malo, pa onda sve veća sranja, cijena je bila 2000€ manja nego inaće, pa sam na kraju sve to vratio u ratama, tj u dijelovima, sad je sve u redu, da kucnem o drvo, ali kad zbrojim još neke stvari koje me čekaju, treba mi za početak oko 1000 kn, a sad mi istekla registracija, a nikak se sastat sa novcima za to. tak da, sve što je dosta ispod cijene, i ak ti kaže treba samo par stvarčica zamjenit, provjeri auto 5x ako treba, jer lako moguće da netko zna šta je, i da ga prodaje jer mu se ne isplati popravljat
jbg ja kad sam kupovao prije pola god. volva isto sam nasjeo na neke price "napravljen je kompletan servis ili promjenjeno je ovo promjenjeno je ovo"da je sve to napravljeno nikad on nebi prodavao auto a jedino sto je bila istina je da je promjenio novu glavu,bregastu,ventile hidropodizace...i td jer mu je navodno se glava prvo iskrivila pa kasnije i pukla!Ja za sad sa motorom hvala bogu nemam nikakvih problema osim sa nekim sitnicama koje pomalo rijesavam ili pokusavam rijesiti zajedno sa svima vama.